Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a többi fiú megbámulja a velem lévő lányt? (aki remélhetőleg a barátnőm lesz)
Figyelt kérdés
Már többször találkoztunk egy lánnyal és szerintem kezdünk egymás iránt érezni valamit..szép arca,jó teste van és csinosan öltözködik,szóval eléggé megakad rajta a többi fiú szeme.Illetve feltűnően meg is bámulják néha,akkor is amikor ott vagyok mellette,és ez nagyon zavar.Főleg ha ő is észreveszi,és látja,hogy nem csinálok semmit.Szóval mit tehetek ilyen esetekben? 16/F,15/L Ráadásul kicsit féltékeny vagyok,mert jobb pasik is megnézik mint én..2012. júl. 6. 12:28
11/19 anonim válasza:
Tudod, a barátnőm hasonlóan gyönyörű és mindig mondom neki, mikor sétálunk az utcán: húú de megbámult az a srác aki az előbb ment el mellettünk :) ő mindig azt mondja: "tényleg? észre sem vettem elbambultam!" Szóval sokszor én hívom fel rá a figyelmét :) de tudod mit, büszkeséggel tölt el hogy megnézik, mert hiába nézik, ő az enyém jelenleg és senki másé és nagyon örülök neki hogy mások is úgy gondolják, hogy csinos!
100 szónak is 1 a vége: ne zavarjon húzd ki magad és légy büszke magadra, de első sorban a lányra :) szeresd, tiszteld és becsüld meg! Meglátod meghálálja majd és viszonozza!
12/19 anonim válasza:
Most ezzel nem azt mondod hogy légy agresszív szó sincs róla, vadidegenektől egyébként sem kell tartanod, nem fognak telefonszámot csúsztatni a csajod zsebébe hirtelen.... :) Nézni meg szabad, nem? De a nőd körül lévő hímekkel légy elővigyázatos hidd el tapasztalatból beszélek.
13/19 A kérdező kommentje:
Így lesz:) Még szép! És küzdősportolok,szval meg tudom védeni
2012. júl. 6. 12:47
15/19 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat:)
2012. júl. 6. 12:50
16/19 A kérdező kommentje:
Kung-fu.Valamint edzőtermbe is járok,és elég magas vagyok,szerencsére..
2012. júl. 6. 12:54
17/19 jin válasza:
Melyik ágazata?
Ugye tudod ha azt használod és baj lesz kivágják a dojobol
19/19 A kérdező kommentje:
Persze,ez önvédelemre használom,nem vagyok agresszív
2012. júl. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!