Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, hany embernek sikerult itt osszejonni?
valóban az általad leírt módszerek elég hasztalanok és értelmetlenek.
Ettől függetlenül biztos, hogy van akiknek sikeres kapcsolattatuk alakult ki egy-két kérdés megvallászolása folyamán.
Ennek lehet az oka, hogy a kérdezővel egyezett az ízlésük, vagy szimplán felkeltette a válasz alapján az érdeklődését a másik fél iránt.
Rám is írtak már privát üzenetet miután megválaszoltam egy kérdést.
pl: "érdekes ember lehetsz, kár hogy nem ismerlek. :)"
Ezt egy helyes lány írta.
kb 8 üzenetet váltottunk, az alatt kicsit jobban megismertük egymás világszemléletét, aztán mikor már csak annyi maradt hátra hogy találkozzunk én hanyagoltam a dolgot.
Vagy is, nem kezdeményeztem a kérdést, pedig igazából már részben itt tartottunk a témában.
Lehetett volna belőle folytatás, hogy találkozunk meg ilyenek, de én már csalódtam az ilyen vakrandiban!
Szóval nagyon kicsi az esélye, hogy én itt szedjek össze valakit!
De szerintem teljesen kivitelezhető, hogy itt ismerkednek össze emberek, és aztán "összejönnek" ha másért nem, legalább egy pohárka beszélgetésre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!