Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valóban van ilyen?
Nem létezik, hogy az évfolyamon egy lány sem barátkozik vele (Kivétel lehet az infó és a mérnöki kar. Ott lehet, hogy tényleg annyira kevés és csúnyácska a lány, hogy az a kevés pont nem akar vele barátkozni ilyen okokból.)
Az viszont egy tévhit, hogy a szép lányokra minden másik csaj irigy. Ennyire azért nem vagyunk utálatosak. :)
Szerintem van ilyen. Nem nagyképűségből, de mások szerint is én is a szebb kategóriába tartozom és nem egy barátnőmtől kaptam már meg, hogy én mennyivel kapósabb, kelendőbb vagyok a fiúk körében, néhányukat zavarta ez akkor, mikor ők már nagyon vágytak egy pasira, nekem meg hiába volt kapcsolatom, még így is rám tapadtak, és nem rá. Vége is lett ezeknek a barátságoknak.
De ismerem a másik oldalt is. Van egy munkatársam, aki hasonló szint külsőre, mint én. A különbség az, hogy bár mindketten foglaltak vagyunk, ő folyamatosan incselkedik, szinte flörtöl a férfi/fiú munkatársakkal. Őszintén szólva ez engem borzasztóan zavar. Folyamatosan piszkálja a csőrömet, hogy egy hozzám hasonlóan szép lány sokkal nagyobb sikereket ér el az ottani pasiknál, míg velem alig foglalkoznak. Mondták már többen, hogy szép vagyok, de sosem ugrálnak úgy körbe, mint a másik lányt. És ez bántja az önbizalmam, hisz én sosem fogok úgy viselkedni, mint az a lány, ergo sosem fognak úgy elismerni, hiába vagyunk hasonló szinten. Az elején úgy gondoltam, a hasonlóságok miatt jó barátnők leszünk, de aztán ez meg néhány másik dolog (pl a lány arroganciája, nagyképűsége, aljassága) kiölte belőlem a jóérzést és a barátkozási szándékot. Szóval szerintem létezik ilyen. A nők folyton versengenek.
Velem sem barátkozik sok lány...Pedig nem vagyok modell..
Egyszerűen nem jövök ki a lányokkal, általában már a bemutatkozásnál szokott lenni mindkét fél részéről valami a klevegőben. Van néhány jó barátnőm és ennyi.
3. vagyok.
Kedves 6. válaszadó... sajnálom a bizalmatlanságod, egyébként meg sok lánytól olvastam már itt, hogy nem tartja szépnek magát. Én sem vagyok nagy szám, de azért jobb vagyok az átlagnál. Ezt akár bizonyítani is tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!