Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a volt barátomat?
Minek kéne elfelejteni? Életed része volt. Nincs értelme felejteni. Csak más dolgoknak hagyni prioritást.
Az idő megoldja a gondod. Vagy a nagy szerelem.
keress mást, próbálkozz mással, máshogy nemigazán lehet. Én is kipróbáltam mindent amivel lefoglalhatom magam de tényleg szinte mindent, de így is úgy is ott motoszkált a fejemben.
De megismertem egy pasit, (azaz előtte még ismerkedtem 2 vel is hátha de nem jött össze) szóval megismertem egy pasit, és eleinte nem voltam biztos a dologban h menni fog, de aztán kiderült h igen...megszerettem, és ő is engem és küzdött értem.
23/L
ezért írtam, hogy ha lenne is pasi akkor ne hitegesse! Ha úgy érzi hogy ez nem fog működni mert abszolúte nem köti le őt a pasi, akkor hagyja. De megpróbálni meglehet. Csak ne kergesse őket hiú ábrándok közé...
Mert amúgy tényleg nehéz bármivel is ezt felülmúlni h ne azon gondolkozzon hogy jajj vele ez is meg az is jó volt....
De basszus fel kéne ébredni h mással van! Ha szeretné nem vele nem a mással lenne.
Probáld pedig elfogadni mert annál nehezebb lesz. Ébredj fől mert az élet nem egy romantikus vígjáték.
mit akarsz 70 évesen remegő kézzel ősz hajjal ülni egy napon egy hintaszékben , és azon gondolkodni de hülye voltam....
hát ha ennyi eszed van akkor hajrá!
Ilyenkor mindenki ezt gondolja...jajj a nagy szerelmem, ő tökéletes volt mindenben, nála senki sem jobb semmiben, neki még a körmei is tökéletes nagyságúak voltak, és ő azt is elfogadta mit eszek és hogyan ésatöbbi...meg biztos ő is szeret még...1000%. tuti szeret még valahol. És tuti 1x majd rájön és akkor visszajön hozzám...jajj és ahogy ő szolt hozzám...áhh másnak nincs olyan gyengéd hangja....
Hány éves vagy egyébként?
Nem is a külsőről beszéltünk....
Légy idegesebb az jó! Gondolj másra még ha idegesen akkor is! ÉS már nem vele vagy elfoglalva, még ha valakivel veszekszel akkor sem....
Egy ideig elmegy ez a nagyfokú önsajnálat, meg sírás rívás, de az élet megy tovább. Nézz körbe a világban, szerinted hányan nincsenek együtt azzal akit szerettek, és hány embert hagytak el, akit szerettek?? Rengeteget nagyon sokat.
ÉS talpra álltak ? igen! Miért? mert emberek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!