Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőket, akik férfi prostituált szolgáltatásait veszik igénybe? Vagy esetleg fiatal szeretőt tartanak? Kíváncsi vagyok, milyen nők lehetnek?
Figyelt kérdés
Semmi szükség bunkó megjegyzésekre, engem ez komolyan érdekel, szívesen beszélgetnék ilyen nőkkel, mert szerintem igazságtalanul van megítélve, ha egy nőnek is vannak szexuális igényei. Akár a férfi szeretők tapasztalatai is érdekelnek. csak semmi alpáriság, mert arra nem vagyok kíváncsi.2012. júl. 5. 15:36
11/15 anonim válasza:
67% te úgy vagy hülye, ahogy vagy..
Ha az ilyeneket belöknék a Dunába akkor nem lenne ennyi agyatlan.
12/15 anonim válasza:
Annak az ostobának írom, aki osztja itt az észt: a férfi prostiban az a pláne, szemben a '10 perc alatt bukkantam rá ingyen a gyk'-es fazonokkal, hogy mivel ebből él:
-ápolt
-kisportolt
-jó megjelenésű (mármár álompasi)
-igyekszik az ágyban
-udvarol és elbűvöl mint szolgáltatás része
-eltakarodik időben amikor már nincs rá szükség
-készséggel újra jön, amikor hívod
Ezért fizetnek oly sokan értük.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, nem véletlenül, a kérdésem a szolgáltatást igénybe vevő nőkre vonatkozik, mert pasikkal már találkoztam párral és állíthatom, 120%-ban heterók, vagy ha nem is, kit érdekel, mert férfiasabbak voltak, mint egynéhány irigységtől becsajosodott pasi, akik azt gondolják, csak nekik van joguk ku###zni, a nők maradjanak a férfiaknak kiszolgáltatva. Miért ne dönthetne egy nő úgy, hogy kielégítteti az igényeit? Miért is ne épülhetne erre is egy "szakma"? Nők prostituálódhatnak, de egy férfi csak akkor, ha meleg? És amúgy meg ha ilyen korlátolt emberek élhetnek a földön, akkor meg mit zavar az bárkit, hogy egy pasi meleg-e, vagy sem... Annyi freak van a bolygón, bár a meleg prostituáltak lennének a legnagyobb problémáink...:S Bár ahogy most belegondolok, biztos egy csomó férfiban fel sem merül, hogy nem olyan nagy ász az ágyban és hogy esetleg vannak olyanok, akiknek inkább megéri fizetni, mert nem csak magával van elfoglalva.
2012. júl. 6. 16:57
14/15 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen nőt. 30 alatti, csinos, nagyon jól keres, és egyszerűen nem jön neki össze egy normális kapcsolat. Sokáig próbálkozott, aztán feladta. Most inkább barátokat meg lovakat tart, a testi dolgokért meg legtöbbször fizet.
15/15 anonim válasza:
Én szegről-végről ismerek egy idősebb (olyan 45-50 közötti) nőt, akiről hallottam, hogy igénybe vesz ilyen szolgáltatásokat. Nyilván nem azért, mert senkit nem tudna beújítani egy dugásra, hanem mert ha már nem jött össze neki egy kapcsolat, arra az egy éjszakára nem akármilyen jöttmenttel akar, hanem tényleg egy jó testű, jól kinéző, tapasztalt, jó állóképességű férfival. Ezt meg nyilván könnyebb, kényelmesebb neki így intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!