Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennél egy ilyen pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy ilyen pár éjszakás kalandba feleségként, anyaként?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok, megismerkedtem egy férfivel aki tinikorom egyik bálványa volt, sok kislánnyal együtt én is odavoltam érte.

Ő egyértelműen vonzónak talál, randiztunk is már párszor. Nem vagyok belé szerelmes, de nagyon izgat mint férfi.

Ti mit tennétek? Belefér titokban 1-2 alkalom?

2012. júl. 5. 10:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg magadtól,hogy ha a férjed tesz fel hasonló kérdést mit szolnál,hogyan esne?Beleférne 1-2 alkalom ?
2012. júl. 5. 11:23
 12/43 anonim ***** válasza:
76%
NEM!
2012. júl. 5. 11:25
 13/43 anonim ***** válasza:
29%
De sok itt az álszent ember... :)
2012. júl. 5. 11:26
 14/43 anonim ***** válasza:
40%
12-es szellemi szegényember, milyen büdös qwa vagyok én, ha egy idősebb férfi vagyok?? :o)))
2012. júl. 5. 11:28
 15/43 anonim ***** válasza:
33%
Engedd meg, hogy kiröhögjelek, 16-os... négy gyerekem van és boldog házasságban élek. De találkoztam már hozzád hasonló rosszindultú emberrel eleget.
2012. júl. 5. 11:32
 16/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mással nem csaltam meg a férjemet, nem is tenném. De róla álmodtam tiniként évekig, csápoltam a koncerten, gyűjtöttem a cikkeket stb. Most meg itt van. Nehéz ellenállni.

Ha a férjem kérdezné: én már megbocsájtottam egy megcsalást, amikor terhes voltam. De nem szándékozom elmondani neki a dolgot.

2012. júl. 5. 11:34
 17/43 anonim ***** válasza:
67%

14-es. Szóval aki hűséges, az álszent. Mindig tanul új dolgokat az ember...

Kérdező!

Én meg arról álmodtam gyerekkoromban, hogy űrhajós leszek.

2012. júl. 5. 11:37
 18/43 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, én megértelek... két út van, vagy hallgatsz a nejlon otthonkás, kontyos banyákra, akik az artézi kút mellett szórják rád itt az átkot (nem kevés irigységgel telve), vagy kissé hedonista módon kielégíted egy régi álmodat, vágyadat. Én ezt tenném. A többiek mást. De én például boldog vagyok az emlékeimtől és ettől nagyon gazdagnak érzem magam.
2012. júl. 5. 11:40
 19/43 anonim ***** válasza:
55%
te nagyon durván gáz anya vagy. de tényleg.
2012. júl. 5. 11:52
 20/43 anonim ***** válasza:
27%
Ezaz! Már megint valaki jobban ismer, mint saját magam! 14-esre célozva....
2012. júl. 5. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!