Tényleg vannak ilyen férjek? Feleségként hogy lehet megélni az ilyet?
Nemhogy van ilyen, rengeteg ilyen van. Szerintem ettől jobban megalázni nem lehet egy nőt.
Most erre mondok valamit.
Nem olyan rég egy igen jó körülmények között élő normális családi életet élő férfi ismerősről tudtam meg olyat, amit soha az életben nem feltételeztem volna.
Magam láttam, szóval nem pletyka. Épp hazafelé tartottam autóval az esti órákban, amikor megpillantottam magam előtt a kedves ismerős autóját. Kicsit lemaradtam, mert rámelőztek mások. Amikor a közeli pihenőhöz értem, mit látok? Prosti akkor szál ki az autójából. Bennem egy világ omlott össze. Egy ilyen ember, aki csendes, szerény, munkamániás, és ezt teszi a gyönyörű, okos feleségével és a szép gyermekeivel. Ezek után megy a feleségéhez. Gyűlölöm azóta!
Sajnos vannak ilyen ócska ribanc pasik!
Az ilyen nők vagy tényleg nem tudnak semmit (ez is lehet), de inkább hagyják, mert már utálják a pasit,elhidegültek de kell a lóvé a gyerekekre.
Aki meg mutatja a jó férjet, és így átvágja a feleségét és a gyerekeit, az egy akasztani való f@sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!