Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a férfinek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:53
11/22 anonim válasza:
Egy a betű az e helyére...
Komolyabban: most mire gondolsz? Mindenki más, azaz mindenki más dolgokat szeretne megkapni, elérni, nem lehet általánosítani. Valaki nagy családra vágyik, valaki hatalomra, valaki sok pénzre, valaki karrierre, valaki nyugodt életre, és van, aki csak szeretné ezt az életet valahogy túlélni. Nem lehet általánosítani...
Miért? A nőnek mi kell?
13/22 anonim válasza:
Nő? Minek az, van prosti bőven, akik egyből megadják a férfinak a szexet. :D
14/22 anonim válasza:
Mi kell a nonek?
Ilyen ekrdesre korulbelul ilyen valaszt lehet adni.
Majd ha azt meg tudod valaszolni igerem gondolkozom rajta. Bar par milliard ember velemenyet nehez lesz osszefoglalnod
15/22 A kérdező kommentje:
Nem akarlak kioktatni, de ha a szó utolsó betűje magas magánhangzó, legtöbb esetben a rag is magas lesz ... :) de nem is számít ez most. Nem akarok általánosítani, távol álljon tőlem, én csak véleményeket, esetleg őszinte válaszokat vártam. Én példálul zenélni szeretnék életem végéig, minnél több embert és kutúrát megismerni. Például.
2012. júl. 4. 14:04
16/22 A kérdező kommentje:
De már látom, hogy ennek a kérdésnek nincs sok értelme itt. :D
2012. júl. 4. 14:06
17/22 anonim válasza:
Ház,kocsi,pénz,pia,kaja és egy vagy akár több olyan nő,mint a kockalámpás kalaptartóján a bólogatós kutya.:) -->Aki mindig mindenre csak bólogat.:)
18/22 anonim válasza:
most mit akarsz,kérdező? a válaszod megkaptad, többször is.
19/22 anonim válasza:
14:04! Nem is lenne kioktatás, mert a jelenlegi, betű szerinti szabályok alapján neked lenne igazad. Viszont vannak olyan kivételek, melyekre ez nem igaz: ilyen a férfi szó is. De a férfinek is elfogadott már, bár az eredeti helyes írásmód a férfinak volt.
20/22 anonim válasza:
Milyen nő? Nagymellű, de vasággyal együtt 40kg-os, nimfomániás.
Élet? Pénz. Sör.
(lányként erre a megállapításra jutottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!