Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény, hogy újra láthatom?
Figyelt kérdés
Csináltam egy facebook oldalt, hogy lájkolhassam egy fiú oldalát, akit titokban szeretek. A saját nevemen nem lájkolhatom (hogy miért, ez hosszú történet), ezért csináltam az oldalt. Ő nem reagált, pedig megosztottam pár képet is tőle, de hát nem tudja, ki vagyok. Sajnos,mivel nem mertem reklámozni az oldalamat, nehogy az ismerősök eláruljanak neki, ezért csak 3 rajongóm lett, ők is csak úgy véletlenül. Most eltűnt az oldalam, azaz hiába lépek be, csak üres lapot látok, nincs meg az idővonalam. És az ő oldalát sem tudom behozni, ahelyett is üres lap látszik. El vagyok keseredve, mert ez volt az egy mód, hogy a közelébe kerüljek. Szerintetek a facebook letiltott valamiért? Van remény, hogy visszajön még az oldalam?2012. júl. 3. 22:51
1/8 A kérdező kommentje:
Írjatok valamit lécci, nagyon hiányzik az oldalam, és nem tudom, mit csináljak.
2012. júl. 3. 23:05
2/8 anonim válasza:
Úristennnnnnnnnnnnnnnn........ (most egy nagyonnagy facepalmot kitennék ide de nincs kedvem keresni)
Nem nincs remény, többé nemláthatod, mivel csak a facebook az egyedüli lehetőség arra, hogy láthass valakit. Ha már ennyire nyomorék vagy, hogy nem mered az igazi neveddel lájkolni akkor meg is érdemelted a sorsodat.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es. Élőben is látom, nem arról van szó, csak nem tudhatja, hogy szeretem. Ne bánts kérlek, nem vagyok nyomorék, csak nem tudom mi történt az oldalammal. Nem csak miatta kell az oldal, egyébként is.
2012. júl. 3. 23:15
4/8 anonim válasza:
Ha letiltottak az amiatt lehetett, mert kamu profilt adtál meg...
5/8 A kérdező kommentje:
4-es, az igaz, de nem a profilt tiltották le, csak az oldalt, legalábbis így tűnik. De miért nem kaptam semmi értesítést róla? Pl. a belépéskor, hogy büntiben vagyok.
2012. júl. 4. 12:13
6/8 anonim válasza:
Valszeg letiltott és beixelte, hogy zaklattad :)
Akkor pedig kész ennyi volt. Én is csináltam már ilyent pasikkal...
7/8 A kérdező kommentje:
Pedig nem zaklattam, két képét megosztottam, és lájkoltam még kb. két másikat. Nem írtam semmi véleményt, nem üzentem neki. Ha most letiltatott, akkor még kérdezni se tudok tőle, hogy ő volt-e. :(
2012. júl. 4. 21:08
8/8 A kérdező kommentje:
Meglett az oldalam, valószínűleg az volt, hogy nem volt új lájkolóm hónapok óta. Vagy nem tudom, de most már minden oké. Köszi a válaszokat! :)
2012. júl. 5. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!