Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből mi alakulhat ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből mi alakulhat ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 6 hete beszéltem egy sráccal a neten. Tök véletlenül "botlottunk" egymásba, szóval nem ilyen ismerkedős oldalon. Tudni kell róla, hogy eddig 3 barátnője volt, de mind a három átverte így elég bizonytalan, de nagyon őszinte. Nos egy-egy beszélgetés több órán át is tart (4-5 óra akár), de személyes találkozóra még nem került sor. Igaz egyszer lett volna rá alkalom, de akkor én kértem, hogy halasszunk még..mert előtte egy komplett hét kimaradt és nem akartam, hogy nyűgnek érezze ezt a találkát. Egyébként hihetetlenül jófej, kedves és meg van az a szikra, bár tudom ez csak élőben derül ki, hogy milyen is valójában.

De van egy dolog, ami aggaszt. Ha net közelben van folyton ír, de amikor nincs olyan, mintha hanyagolna. A szülői háznál nincs netük és az apukája megbetegedett így otthon maradt és majdnem egy hetet nem beszéltünk..én írtam neki egy sms-t, hogy mi a helyzet, amire válaszolt is, több mondatban sok mosolygós fejjel, de ha nem kérdezek rá, hogy mi van, akkor nem is szólt volna erről..

A másik, állítása szerint hónap végén túlóráznia kell és akkor is majdnem egy hét kimaradt beszélgetés terén. Nekem hiányzik az, hogy tudjam, hogy merre van, de nem erőltethetem, hogy írjon, hiszen még nincs is semmi köztünk.

Ezek alapján szerintetek Ő komolyan gondolhatja és most minden összejött vagy én nem látok a rózsaszínködtől és csak belemagyarázok dolgokat?

2012. ápr. 13. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő helyén kezeli a kapcsolatot ami köztetek van. Még csak nem is találkoztatok, így nem várhatsz jó formán semmit. Vegyél vissza, mert ha ráakaszkodsz akkor könnyen elcseszheted.
2012. ápr. 13. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg hasznos tanács köszönöm. Csak ilyenkor érzem baromira éretlennek magam és sajna az ösztöneimre hallgatok :(
2012. ápr. 13. 11:25
 3/4 tetro ***** válasza:

Ösztöneidre? Nem is találkoztatok még soha. Nem is értem. Azt írod őszinte? Honnan tudod? Chatből? Meg hogy meg van a szikra... Akkor is meg van az kiderül róla hogy egy kétmázsás ork?

Hogy mi alakulhat ki? Bármi. Házasságtól a nagy nulláig bármi. Hogy hol tart? Sehol. Nem is ismered, és kivetíted a vágyad, hogy szükséged van valakire. Tudni akarod hogy hol jár... Mert? Lényegében semmilyen közöd sincs az életéhez, és valójában a tiéden sem befolyásol semmit hogy ő épp hol van.

Sajnálom hogy ennyire kiábrándító voltam, de amibe beleéled épp magad, az nagyon távol áll a valóságtól.

2012. ápr. 13. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, ez most egy pofon volt, köszi! :)
2012. ápr. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!