Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Privatkamera.hu kifizeti a modelleket?
Modellként regisztráltam egy fél éve - ugyan ritkán megyek fel, de nagyon gyér a forgalom, a VIP-ek is jó, ha egy percesek. 20 000 Ft a minimum összeg, amit kifizetnek, de az még messze van, úgy tűnik, nem is lesz meg. Tetszetős, megbízható oldalnak tűnt, de döbbenten veszem észre, még a kredittel is csalnak, levonnak...
Volt, aki megkapta a pénzét?
Csak az írjon, akit érint a téma!
Anyagi nehézségeid vannak és fél éve vagy regisztrálva modellként és még nem jött össze a 20k. és hogy gondolod, ez így megoldja a gondjaid?
Húzz el dolgozni inkább. Ha a környéken nincs meló, akkor messzebb is kell keresni, mint ahogy MO-ról oly sokan teszik...
Így tettem, ahogy írtad, tovább költöztem, és már van munkám (tisztességes), persze mélyen a képzettségemen alul. Azért kicsit erős a "húzz el dolgozni", nem tudom, melyik országban élsz, olvasol-e újságot, nézed e a Híradót - ez nem a Kádár rendszer, hogy öledbe hullik a munka.
Csak végső elkeseredésemben csináltam a chat-es melót - képzeld, ugyanolyan fárasztó, és kemény, mint bármely elfogadott munka.Nem csak arról van szó, hogy szép ruhában kell mosolyogni.
Egyébként senkinek sem ajánlom, undorító, megalázó a chat modellkedés, egyedül a Sexchat, ami kifizetett, jobb is volt ott a forgalom, de a Privát kamerát messze kerüljétek!
Mint mondtam, már nem foglalkozom ezzel, csak kíváncsi vagyok, más is járt-e így.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!