Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, harcoljak!?
Kb.1 éve állítólag,szeretet egy fiú.Nagyon,nagy szerelem volt.De csak 3 hónapig tartott ,az egész.
Elválásunk okai:Ő gazdag,budapesti.Én falusi,és csak megélek.Ő divatos,én ódivatú.Ő pezsgő,én nyugodt életet élek.
Aztán hozzám vágta,hogy biztos a pénzéért szeretem.Meghogy csak játszottam vele.Meg ilyenek.
Igazából,pedig először,én szakítottam vele,mert zavart a pénze.De kibékültünk,mert hiányzott.
Majd ő szakított velem,mint mondta,egy szép szőke,lány miatt.Aki divatos,és én is iserem.Betelt a pohár.Főleg akkor,amikor azt mondta,ha szakít a csajjal szól.
Már több hónapja,hogy szakítottak.Nem szólt.De elkezdett ismerkedni.Megkérdeztem,velünk mi lesz.Azt mondta,már soha nem lehetünk együtt.Barátkoztunk,de az se ment.A végén,szerelmesen kezdtünk el,viselkedni.Az anyuja szerint,felejtsem el.Mert lehet,mád lány tetszik neki.
Megszakad a szívem,még mindig szeretem.Belehalok,ha nem kaphatok,még egy esélyt.Hogy hódítsam,meg?
Szia! :)
Ha ilyet mond hogy majd szól ha szakítottak a barátnőjével, akkor nem hogy meg kellett volna várnod míg szakítanak, hanem pofán kellett volna vágnod úgy rendesen. Nemhogy még Te kérdezd meg hogy mi lesz veletek... Hagyd őt a fenébe, találsz majd jobbat! :)
Köszi mindenkinek!
Hát,az anyuja,az oktatóm volt. :)
Örült nekünk,aztán már nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!