Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik baratom mindig lerajzol. Mar egy cigit se szivhatok el ugy, h abba ne latna bele valami muveszit. Olyan b. uzis az egesz. Hogy allitsam le?
utolsó, te olyan tahó vagy! :D
egyébként fogadd el. én is amolyan művészlélek féleség lennék. ez nálunk eléggé furcsa...én pl. ha hallok egy zenét, ahhoz készítek egy klippet. most van egy nagyon jó, ha lesz több időm, akkor le is rajzolom forgatókönyv gyanánt.
na de ez természetes (az ő részéről). tényleg, van egy ötlet, egy mozzanat, azt le kell rajzolnunk.
az, hogy meleg, nincs ezzel kapcsolatba. ha karakteres az arcod amúgy is lerajzolna.
Le akart smárolni és még él? :S
Tuti hogy beléd van buzulva! Ha nem akarod hogy csók után $eggbekuki is legyen akkor koptasd le hamar!
Amikor lesmárolt te mit tettél?
Szerintem szépen mondd meg neki, hogy téged zavar ha mindig rajzol, főleg, hogyha épp a barátnőddel vagy.
Nem sértődhet meg ha tényleg barátian és nem csúnyán megmondod neki.:))
Egyszerűen tanulj meg nemet mondani.
Illetve ha még így is túlságosan nyomul, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Sokan nem tudják elfojtani a szerelmet és csak szenvednek így a "barátjuk" mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!