Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok azért mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok azért mert a yaoi-t olvasok?

Figyelt kérdés
meleg vagyok azért, mert yaoit vagy sounen_ai-t olvasok, és abbol is csak a romantikus szerelmes történetek érdekelnek, meg még néha sírok is rajta?
2009. júl. 9. 20:08
1 2
 11/12 Ekusasome válasza:

amikor yaoit nézel,és épp olyan érzelgős rész van hogy pl. vmi miatt össze vesztek és a seme odanyomja a falnak az ukét majd elmondja mennyire szereti és hogy nem akarja elveszíteni stb. akkor te is átérzed az ő helyzetüket nem?olyankor pl vágsz arra hogy téged is ugyan úgy szerssen és érintsen meg vakalaki ahogy a seme az ukét(vagy fordítva)a nemétöl függetlenül?

válaszolj lécci

13/L

2011. aug. 1. 15:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért még nem leszel meleg, azt írtad a romantikus történeteket szereted :D és itt van a kutya elásva :) Ha azt mondtad volna, hogy hardcore yaoit nézel, az más lenne, bár lehetne egyszerű kiváncsiság is...

Viszont a romantika az romantika nemtől függetlenül, és ha olyan típus vagy, aki könnyen meghatódik, akkor ez mindegy :)

Azzal meg nem értek egyet, h vki ilyen korban mindenképp tudja, kik felé vonzódik, van olyan ismerősöm, aki felnőttként jött rá, hogy meleg, és gyereke is van...

2012. máj. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!