Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok azért mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok azért mert a yaoi-t olvasok?

Figyelt kérdés
meleg vagyok azért, mert yaoit vagy sounen_ai-t olvasok, és abbol is csak a romantikus szerelmes történetek érdekelnek, meg még néha sírok is rajta?
2009. júl. 9. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Valami nagyon gyanús, az tény.
2009. júl. 9. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Ha valaki meleg,az nem azért meleg,mert ilyeneket olvas,hanem azért,mert szexuálisan a férfiakhoz vonzódik.

Kb.olyan ez a kérdés,mint:átment rajtam a traktor terhes vagyok?

Már bocsi.De ettől még nem vagy homi.Vagy szereted a pasikat?

2009. júl. 9. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem azt jelenti, hogy meleg vagy. Ez inkább érzelgősség, túlzott romantika. De ha tetszenek a fiúk, akkor már gyanakodnék...
2009. júl. 9. 20:13
 4/12 A kérdező kommentje:
gondolkodtam sokat régebben és mostanában is hogy tudnék e szeretni egy másik saját nemembelit, de nem tudtam eldönteni hogy igen e vagy nem. nem vonzanak a fiúk, de nem is tartom undorítónak őket. ezen kívül 16 éves vagyok. ti lányok vagytok mellesleg?
2009. júl. 9. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

2. vagyok.

Most vagy abban a korban,amikor kicsit lehet ingatag az ember szexuális téren,kíváncsi,kísérletező.Várj még egy kicsit,szerintem még korai lenne kijelenteni,hogy meleg vagy.De ha nem tudod magad később sem elhatárolni a férfiaktól,szexuális téren,akkor igen,az vagy.De ez nem egyik napról a másikra alakul ki.

23/L

2009. júl. 9. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Én is szeretem a yaoit, mondjuk, lány vagyok, de nem lényeg. Ez nem jelent semmit. Nyugodj meg.
2009. júl. 9. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

Véleményem szerint jó eséllyel bi / meleg vagy.

Mindenképpen lappang benned valami melegség, ha lenyűgözőnek, vonzónak találod az ilyen történeteket.

2009. júl. 9. 21:38
 8/12 anonim válasza:

Nyugodj meg nem vagy meleg!

Amúgy meg a yaoi, shounen ai nem is melegeknem szól.

Amúgy meg tényleg az az igaz h ilyen korban nem tudod pontosan h melyik nemhez is vonzódsz.

DE téll nem vagy meleg nyugodj meg.

2009. júl. 9. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább érzelgősség, de attól még meleg is lehetsz, sőt...

És az nem igaz, hogy 16 évesen az ember nem tudja, hogy meleg lenne-e vagy sem. Én kb. 12 voltam, amikor tudatosult bennem, és a legtöbb meleg ismerősöm 12-14 volt, amikor rájött.

2009. júl. 9. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

engem taszít a yaoi, de attól hogy téged nem még nem vagy meleg

15f

2009. júl. 10. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!