Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok azért mert a yaoi-t olvasok?
Ha valaki meleg,az nem azért meleg,mert ilyeneket olvas,hanem azért,mert szexuálisan a férfiakhoz vonzódik.
Kb.olyan ez a kérdés,mint:átment rajtam a traktor terhes vagyok?
Már bocsi.De ettől még nem vagy homi.Vagy szereted a pasikat?
2. vagyok.
Most vagy abban a korban,amikor kicsit lehet ingatag az ember szexuális téren,kíváncsi,kísérletező.Várj még egy kicsit,szerintem még korai lenne kijelenteni,hogy meleg vagy.De ha nem tudod magad később sem elhatárolni a férfiaktól,szexuális téren,akkor igen,az vagy.De ez nem egyik napról a másikra alakul ki.
23/L
Véleményem szerint jó eséllyel bi / meleg vagy.
Mindenképpen lappang benned valami melegség, ha lenyűgözőnek, vonzónak találod az ilyen történeteket.
Nyugodj meg nem vagy meleg!
Amúgy meg a yaoi, shounen ai nem is melegeknem szól.
Amúgy meg tényleg az az igaz h ilyen korban nem tudod pontosan h melyik nemhez is vonzódsz.
DE téll nem vagy meleg nyugodj meg.
Szerintem is inkább érzelgősség, de attól még meleg is lehetsz, sőt...
És az nem igaz, hogy 16 évesen az ember nem tudja, hogy meleg lenne-e vagy sem. Én kb. 12 voltam, amikor tudatosult bennem, és a legtöbb meleg ismerősöm 12-14 volt, amikor rájött.
engem taszít a yaoi, de attól hogy téged nem még nem vagy meleg
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!