Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karmikus szerelem? Miért hoz össze a sors két olyan embert, akik hiába vonzódnak egymáshoz tudják hogy lehetetlen (kapcsolatuk van). Nagy önuralomra van szükségük hisz nap mint nap kénytelenek találkozni.
Megismerkedünk valakivel. Nem tudjuk miért, de mágnesként vonzódunk hozzá. A szemébe nézünk és elbizonytalanodunk.
Már az első pillanat is különös. Tudjuk, hogy ismeretlen emberrel állunk szemben, mégis érezzük, hogy ő egészen más, mint a többi. Hiába van másoknak vonzóbb külseje, lehengerlőbb humora, szárnyalóbb intellektusa, nem menekülhetünk, szívünk nem ereszti őt.
19-es.
Nagyon igaz amit írtál!!!
22-es:
De ha nem szeretem? Ha nem mindig kívánom így a szexet? Nem vagyok csúnya tegnap gyerekekkel sétálva is nagyon sokan megnéztek nem erről van szó. Én eltudnám képzelni egyedül is az életem!!! Persze itt meg az anyagiak. mert ugye 2 gyerek mellett nehéz főállásban melózni megoldani hogy eljussanak suliba.
Lehet én boldogtalanul élem le az életem vagy vmi pszihologushoz kell mennem :(
Évek óta már csak a gyerekekért élek-róluk sose mondanék le!!!
Ugyis velük szokott zsarolni a férjem ha elhagyom elveszi őket tőlem! De szerintem kezdi belátni hogy legtöbb esetben az anyának itélik őket-hisz közvetlen közelünkbe most nagyon sok válás-megcsalás stb. volt.
Mikor párszor mondtam hogy elhagyom (akkor még nem volt 3. képbe fellángolás vagy mi is az érzés), akkor mondta azt merjem megcsinálni-kérdeztem mert mi lesz?-aztmondta majd majd meglátom-szerintem meg is ölne...-de mondtam a gyerekekt sose bántsa.
Újságban nem 1 bekattant férfiről olvastam hogy a gyerekekkel a kocsiba kamion alá hajtott stb.
mármint a gyerekekkel zsarolt hogy elveszi. Na mindegy majd lesz vhogy.
Még nem lépek hisz mi lenne nálunk az én családom meg az övé is engem utálna okolna...
Megértelek, velem is ez a helyzet. Már az elején is éreztem, hogy Ő más...
Bár én kicsit más helyzetben vagyok, mivel egyikünk sincs kapcsolatban, és 17 éves vagyok.
Remélem összejön nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!