Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karmikus szerelem? Miért hoz össze a sors két olyan embert, akik hiába vonzódnak egymáshoz tudják hogy lehetetlen (kapcsolatuk van). Nagy önuralomra van szükségük hisz nap mint nap kénytelenek találkozni.
Megismerkedünk valakivel. Nem tudjuk miért, de mágnesként vonzódunk hozzá. A szemébe nézünk és elbizonytalanodunk.
Már az első pillanat is különös. Tudjuk, hogy ismeretlen emberrel állunk szemben, mégis érezzük, hogy ő egészen más, mint a többi. Hiába van másoknak vonzóbb külseje, lehengerlőbb humora, szárnyalóbb intellektusa, nem menekülhetünk, szívünk nem ereszti őt.
8-as:
A gyerekek az akadály.
Nem. Sokkal jobb boldogtalanul élni két családnak.
Ezt neked kell tudni, hogy fellángolás-e vagy szerelem és az az ember akivel a további életedet elképzeled.
Nem tudom, hogy mi ez, szerelem, vagy fellangolas, de ezeket a dolgokat nem is lehet igy konkretan, egzakt modon meghatarozni...
Itt sajnos mar eleve az problema, hogy boldogtalan vagy a ferjed mellett, lenyegeben a harmadik fel ebben nem oszt, nem szoroz.
Nincs konnyu helyzeted, az biztos. Neked kell eldontened valahogy, hogy helyre tudod-e hozni a hazassagodat, tudtok-e boldog, kiegyensulyozott, harmonikus csaladi eletet elni, vagy mindenkinek jobb lesz (talan meg a gyerekeknek is), ha kulon folytatjatok az eleteteket.
1-es és 5-ös vagyok.
Ne add fel szerintem. Ha sikerül túllépned rajta, minden újra a régi lesz. De ehhez neked kell rájönnöd, hogy nem működhet a dolog és elfelejteni őt, mint szerelmet. Márcsak a gyerekek miatt se. Nekem is ez volt a fő problémám, hogy a szerelem elmúlt és szeretet lett belőle. De ha igazán szereted, újra fellobbanhat. :)
13-as:
Igen gyerek miatt se jó együtt maradni, de tudom milyen ha valaki nevelőapát kap, főleg ha lesz féltesója hisz biztos a féltesót jobban szereti majd a férfi mint a hozott gyereket…
1-es és 5-ös:
Szerintem már nem lobban fel évek óta csak úgy elélünk egymás mellett.
mióta féltékenykedik mutatja ki jobban hogy szeret-aztán kitudja…
Barátnőm mondta talán az kéne nekem is ha látnám más nővel hogy bizalmassan beszélget vagy hívogatják hogy akkor talán bennem is beindulna a féltékenység és küzdenék érte-hát nem tudom én nem vagyok féltékeny még mondtam is neki örülnék ha vki elvinné :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!