Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez a gondolkodás, tényleg igaz lehet?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt egy balesetem aminek köszönhetően, az egész hasam, a fél hátam, jobb lábamon sebhelyek vannak.. vagyis az egész bőröm át lett ültetve az ép részekről. Eddig tökre depis voltam miatta, meg minden, de most hogy így átgondoltam, ezek tök jók, mert felkeltik az emberek érdeklődését, főleg strandon, van egy érdekes történetem, és különleges vagyok... :D Bár abban még nem vagyok biztos hogy tetszik a lányoknak, viszont volt egy barátnőm, őt nem zavarta, rendesen simogatott meg minden. :D Titeket zavarna? 17/F2012. júl. 3. 01:14
11/18 A kérdező kommentje:
Eltaláltad. :)
2012. júl. 3. 01:58
12/18 A kérdező kommentje:
Annyit elárulok hogy sajnos saját bénaságból.
2012. júl. 3. 02:07
13/18 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavarna
sőt, még különleges is...szerintem:)
14/18 anonim válasza:
Nekem régen a kezemet műtötték, és ott lett egy kisebb heg. :D a barátnőmnek nagyon tetszett, és bevallom eléggé bizsergető érzés ha hozzáér valaki. de most komolyan. :D
viszont miután barátnőmnek megmutattam, hogy mi volt ott előtte, amiéért meg kellett műteni, utána undorodott tőle. de nyugi ez veled nem fordulhat elő. :D
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi. :) :D
2012. júl. 4. 19:25
16/18 anonim válasza:
Én kicsiként öntöttem le forró olajjal a combom, néha észre se veszik, én meg nem foglalkozok azzal, hogy ki mit gondol róla. Lehet ezért is nem tulajdonítanak neki nagy dolgot. Hasamon lévő műtéti heget jobban figyelik, de elég odanéznem, és elfordulnak:) Engem nem zavarna. 15/L
17/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell aggódnod, én sem teszem :)
2012. júl. 9. 15:19
18/18 Snl.Drako válasza:
Körömnyi vadhúsok vannak a hátamon és vállamon végig. Én örülnék is, ha csak hegeim lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!