Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez a gondolkodás, tényleg igaz lehet?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt egy balesetem aminek köszönhetően, az egész hasam, a fél hátam, jobb lábamon sebhelyek vannak.. vagyis az egész bőröm át lett ültetve az ép részekről. Eddig tökre depis voltam miatta, meg minden, de most hogy így átgondoltam, ezek tök jók, mert felkeltik az emberek érdeklődését, főleg strandon, van egy érdekes történetem, és különleges vagyok... :D Bár abban még nem vagyok biztos hogy tetszik a lányoknak, viszont volt egy barátnőm, őt nem zavarta, rendesen simogatott meg minden. :D Titeket zavarna? 17/F2012. júl. 3. 01:14
1/18 anonim válasza:
Hát engem általában megijeszt, hogy mennyi rossz történhet emberekkel, és amikor durvább hegeket látok, nem is tudom mit mondjak. De az azért mindenképpen jó, hogy a hegek amiket más embereken látok, arra utalnak, hogy kaptak még egy esélyt, szerencséjük volt.
2/18 A kérdező kommentje:
Az a szerencse az lett volna ha nem történt volna meg... :D
2012. júl. 3. 01:22
4/18 anonim válasza:
Jó hát. Aki emiatt nem foglalkozik veled az megérdemli, nekem a hátamat kapta szét a pengedrót, nem különösebben zavar, viszont mindenki megnézi. Elég sok csajnak még tetszik is.
5/18 A kérdező kommentje:
Oh.. Hát az sem sokkal jobb :S :D
2012. júl. 3. 01:26
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, rajtam is vannak sebhelyek, mert mikor kicsi voltam, pl.: a csuklómba beleakadt a drót, aztán ott egy kisebb heg. De a kézfejemet megégettem, mikor sütöttem. Van ez így. :)
17/L
7/18 A kérdező kommentje:
De azok kisebbek... :)
2012. júl. 3. 01:37
8/18 anonim válasza:
Nem akarod elmondani,h mi történt?
9/18 A kérdező kommentje:
Ááá... Azzal nagyon felismerhető lennék, lehet hogy ismerőseim is nézik az oldalt, sohasem lehet tudni. :P
2012. júl. 3. 01:47
10/18 anonim válasza:
Bőrátültetés súlyos égési sebeknél van, ekkora felület elég ritka, ha az ismerőseid nézik az oldalt már ennyiből is tudni fogják ki vagy. :)
Ahogy rólam is a pengedrótos sztoriból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!