Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrtelen legyen a srác hónalja?
nem zavar, ha szőrös, de az extrém eseteket hanyagoljuk és rövidítsük azért
18/L
Pasiként hozzászólnék:) Szóval... nekem csak rövidre van vágva, mert nem szeretem a dzsungelt én sem. Sőt teljesen lenyírva a legjobb látvány. Viszont... Sok csaj nem gondol bele, h az a szőr vmiért oda lett teremtve, nem csak poénból van ott. Pl: Ha én leborotválom teljesen, még ki sem érek a lakásból ebben a melegben, már folyik végig az izzadtság az oldalamon. Na ez nem egy kellemes érzés. Ráadásul a póló vagy ujjatlan is vizes lesz oldalt. Arról nem is beszélve, h ha szőrtelen, sokkal de sokkal büdösebb hónaljnál a felsőm. Ha viszont hosszú a szőr, akkor máris nem folyik mindenfele, mert a szőrszál a hőleadásra lett kitalálva.
Szal szemre nekem is jobban tetszik magamon ha borotvált, viszont akkor nagyon izzadok. Néha ezt is kell nézni, mielőtt csak ezért elhajtatok egy pasit, mert h szőrös neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!