Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemár leszbikus lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemár leszbikus lennék?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok... volt már barátom több is (elég rossz tapasztalatok am), bár még szűz vagyok, és nem igazán akarok szexelni. Viszont gyerekkorom óta önkielégítek, bár nem vmi gyakran, és közben gondolok fiúra is lányra is vegyesen... én mindig inkább fiúkkal haverkodtam, régen nagyon fiús voltam, most már visszavettem ebből elég sokat. sok embernek az az első benyomása rólam, hogy leszbikus vagyok. én érzek vonzódást fiúk iránt is, de csakis nőies külsejű fiúk iránt, és sokszor úgy érzem, ha a társadalom nem azt nevelte volna belém, hogy fiúkhoz vonzódjak, hanem nevelés nélkül nőttem volna fel, ösztönből a lányokat választottam volna... néha meg úgy érzem, mindkét nem és a szex maga is taszít... mi van velem?
2008. máj. 1. 21:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
95%
Szerintem hagyd a pszichológust. A pszichológusnak az az érdeke hogy odajárj hozzá, szóval biztosan talál valamit és biztosan el kell majd járnod jó pár alkalommal. Amit biztosan el fog mondani az a lényeg úgyis hogy ezt mindenképpen magadban kell lerendezned, ebben csak segíteni tudna. Szóval próbáld meg ezt magadban lerendezni, ne legyél türelmetlen és a legfontosabb SEMMI ESETRE SE UNDORODJ MAGADTÓL akármire is jutsz a végén (hetero, bi, leszbi). Ilyen vagy és kész.
2008. máj. 8. 16:08
 12/18 A kérdező kommentje:

igen pszihológusokról nekem is ez a véleményem, ezért kérdezek inkább itt:)

nem fogok undorodni magamtól, ha kiderül, hogy leszbi vagyok, mert nem undorodok a leszbikusoktól, sőt:D

köszi, hogy válaszoltatok, fel is értékeltem mindenkit:)) de persze továbbra is várok válaszokat (de kultúrált formában)

2008. máj. 9. 21:25
 13/18 A kérdező kommentje:
amúgy talán tényleg a biszex áll hozzám a legközelebb... csak kutattam a neten, és azt olvastam, hogy az igazi biszexualitás nagyon-nagyon ritka...
2008. máj. 9. 21:28
 14/18 anonim válasza:
100%

Szerintem a legfontosabb, hogy önmagadat elfogadd. Erről nem te tehetsz, nem vagy beteg, nem vagy "hibás". Isten (vagy hívd ahogy szereted) ilyennek alkotott.

Ami a biszexualitást illeti, elméletileg mindenki az. Biológiailag. Aztán a társadalmi modell elirányít. De hogy ha benned erősebb a vágy... hát bezony... megesik, hogy valaki a saját neme felé kacsingat. De ezzel semmi baj. Én is meleg vagyok, csak fiúban, ezért merek ilyen nyíltan állást foglalni. Ha segítségre van szükséged, írj...

2008. máj. 20. 23:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

velem ugyanez a helyzet csak fiú vagyok. és kb. 6 éves szenvedés után amit te most kezdtél jöttem rá hogy teljesen felesleges ezen továb gondolkodni, mert én már nem azt nézem hogy fiú e vagy lány hanem magát az embert.

és 22 évesen már nem hiszem hogy ez tovább fog alakulni vagy válltozni. ezt elkell fogadni, együtt kell vele élni. én most cska magamrol beszélek.

de maugy szerintem ha lefekszel majd lánynal meg fiúval is elfogod tudni dönteni hogy mi kell neked, persze ehhez több fiú és több lány, mert lehet pont rosz emebreket fogsz majd ki.

2008. jún. 2. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

Szerintem neked nem az az elsődleges problémád, hogy leszbikus vagy-e. Az majd szépen kialakul. Egyébként nagyon sok heteró nő is felizgul a női testtől, vagy fantáziál rá.

Neked igazából a szexualitással lehet problémád. Annak valami oka kell hogy legyen, ha undorít a szex. Ez feltehetően a gyerekkorodban történt, korábbi élményeid, masztizásaid miatt érzett bűntudat.

2008. jún. 15. 09:35
 17/18 anonim válasza:
hat szerintem probald ki mind 2 vel marmind fival es lanyal is es akkor majd eldol h mi is a hejzet.En is ebben a cipobe jartam,aztan tetem ennek erdekebe es egy percet sem banok:Pszal sok sikert
2009. dec. 21. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:

detto ugyanez csak nekem még barátom se volt

16/l

2011. aug. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!