Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemár leszbikus lennék?
igen pszihológusokról nekem is ez a véleményem, ezért kérdezek inkább itt:)
nem fogok undorodni magamtól, ha kiderül, hogy leszbi vagyok, mert nem undorodok a leszbikusoktól, sőt:D
köszi, hogy válaszoltatok, fel is értékeltem mindenkit:)) de persze továbbra is várok válaszokat (de kultúrált formában)
Szerintem a legfontosabb, hogy önmagadat elfogadd. Erről nem te tehetsz, nem vagy beteg, nem vagy "hibás". Isten (vagy hívd ahogy szereted) ilyennek alkotott.
Ami a biszexualitást illeti, elméletileg mindenki az. Biológiailag. Aztán a társadalmi modell elirányít. De hogy ha benned erősebb a vágy... hát bezony... megesik, hogy valaki a saját neme felé kacsingat. De ezzel semmi baj. Én is meleg vagyok, csak fiúban, ezért merek ilyen nyíltan állást foglalni. Ha segítségre van szükséged, írj...
velem ugyanez a helyzet csak fiú vagyok. és kb. 6 éves szenvedés után amit te most kezdtél jöttem rá hogy teljesen felesleges ezen továb gondolkodni, mert én már nem azt nézem hogy fiú e vagy lány hanem magát az embert.
és 22 évesen már nem hiszem hogy ez tovább fog alakulni vagy válltozni. ezt elkell fogadni, együtt kell vele élni. én most cska magamrol beszélek.
de maugy szerintem ha lefekszel majd lánynal meg fiúval is elfogod tudni dönteni hogy mi kell neked, persze ehhez több fiú és több lány, mert lehet pont rosz emebreket fogsz majd ki.
Kedves Kérdező!
Szerintem neked nem az az elsődleges problémád, hogy leszbikus vagy-e. Az majd szépen kialakul. Egyébként nagyon sok heteró nő is felizgul a női testtől, vagy fantáziál rá.
Neked igazából a szexualitással lehet problémád. Annak valami oka kell hogy legyen, ha undorít a szex. Ez feltehetően a gyerekkorodban történt, korábbi élményeid, masztizásaid miatt érzett bűntudat.
detto ugyanez csak nekem még barátom se volt
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!