Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő is csak játszik velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is csak játszik velem? Megismerkedtünk, én munkát kértem, ő meg nőként tekint rám. Létezik ilyen ember? Vagy csak játszik az érzéseimmel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h én a szüleimmel élek és ők kicsinálnak,nem szeretnek,mindig bántanak,csúfolódnak,piszkálnak,csak nincs hova mennem ,ezért tűröm.Most személyiség zavarom van,bizalmatlan vagyok és szorongok.Munkát kerestem és fölvett a főnököm.Tud rólam mindent,mert sokat kérdezett rólam. Most a kedvemben akar járni mindig.Erősíteni akarja az önbizalmam.Elhív ide oda,még egy férfi sem bánt így velem.Fizetést kaptam ,pedig nem is volt munka ,nem tudtam mit csinálni amíg nem indult el a cége.Neki van élettársa 8 éve.Mit akar tőlem? Tényleg talpra akar állítani vagy csak meg akar izélni?Nagyon odafigyel rám,a legapróbb hangulatváltozásomat is észreveszi és mindig úgy vannak a dolgok ahogyan én akarom.
2012. júl. 2. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mázlista. Bezzeg engem nem akar megdugni a főnököm, pedig iszonyat jó pasi. Még pancsizni sem hív.:(
2012. júl. 2. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem néha a pasikat, ha mér félre akar d.ugni miért nem fizet egy 10-est egy hivatásosnak, sokkal nagyobb cécó egy lelkis "luvnyát" becserkészni mint mindennapi betevőt keresni...ettől függetlenül szerintem is csak a lukra hajt, hiába meséled be magadnak hogy de ő jaj de milyen jó. Van sok ilyen csak meg kell találni.
2012. júl. 2. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:

A " Valamit valamiért" elv mindig működik. Pláne a mai világban.

Téged most nagyon behúznak a csőbe és igen, meg akar izélni.

Ő lazán sakkban tart téged és ha nem kapja meg rövid időn belül, amit akar, akkor már repülsz is.

Bele ne szeress, mert tényleg nagyon csúnya vége lesz.

2012. júl. 2. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért ne legyél abba olyan biztos, hogy meg akar "izélni", lehet, hogy csak te érzed úgy, mert mint írtad, még nem közeledtek feléd normálisan. Egy baráti ölelés nem feltétlenül jelent többet. Ha majd este hív étterembe, akkor elgondolkozhatsz azon, mit is akar tőled, de amíg csak fagyizni hív meg mekibe, addig szerintem ne hidd azt, hogy mást is akar.
2012. júl. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!