Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban csókolóztál először, és hány éves korodban vesztetted el a szüzességed?
Első csók: 14 évesen
És még szűz vagyok.
Szerintem egyáltalán nem ciki, majd eljön az ideje, nem kell semmit sem erőltetni. :)
Az lenne, ciki, ha nem is érdekelne a téma, ismerek olyan lányt és nem tudom hova tenni :D
18/L
16,5 voltam amikor elöször csokoloztam. 17,5 pedig amikor elvesztettem a szüzessegemet a 19 eves szüz baratommal.
Hugom 19 evesen csokolozott elöször es 21 evesen vesztette el a szüzesseget.
23L
18 és 20
Semmiről sem maradtam le, így volt jó, ahogy.
csók: 13
szüzesség: 16
jó volt ez így :)
L/17
első csók:14
első szex:16
nem vagy gáz :) csak így jött össze.. nekem azért volt minden ennyire korán, mert könnyen összejött a hosszú kapcsolat... volt egy elég komoly gyerekszerelem, ebből lett az első csók :) egy évig tartott kb.. utána meg az első szex az exemmel, akivel 4,5 évig voltunk együtt.. :) nemrég váltak el útjaink
20/L
Első csók: 13
Szüzesség elvesztése: 15
Amúgy nem, egyáltalán nem gáz, nem szabad elsietni, várd meg vele az igazit, hiszen vele a legjobb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!