Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen csokoloztal eloszor es mikor vesztetted el a szuzessegedet? Most hany eves vagy?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 12:03
1/21 anonim válasza:
25 évesen csókolóztam először, a szüzességem még nem vesztettem el, most 26 vagyok és fiú.
2/21 anonim válasza:
17(és fél) évesen csókolóztam először. Utána pár hónappal később vesztettem el, de nem igazán ment a dolog. Bénák voltunk. És csak most nemrég volt az első olyan alkalom szex terén, amire azt mondom, hogy emellett az akkori próbálkozást el lehet felejteni. Szóval igazán ezt a mostanit tartom igazi elvesztésnek.
20f egyébként.
4/21 anonim válasza:
15 mindkettő
most 19 vagyok, lány
5/21 anonim válasza:
csók: 21 évesen
szex: még várat magára
22 L
6/21 anonim válasza:
csók:13 évesen
szex: még nem volt
19/l
9/21 anonim válasza:
14csók
21 elvesztés
22/F vagyok most
10/21 anonim válasza:
Csók:Még nem volt
Szex:még nem volt
14/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!