Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki? Csak erre tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Csak erre tudok gondolni. (bővebben)

Figyelt kérdés

Csókolózás közben hát izé, benedvesedtem... Nem feküdtem még le a barátommal, de ma az ölében ültem, és ahogy lemásztam róla, sikeredett kiadni egy olyan hangot, mint a puki... Remélem mindenki érti. Először gyorsan tereltem, aztán amikor megint összejött sajnos, mondtam hirtelen, hogy nem puki volt, ő meg mosolygott, és mondta, hogy "tudom".

Nagyon gáz? Annyira cikinek érzem:S

2012. júl. 2. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó tág lehetsz ha ennyitől jön a pun.cifing.

Nem gáz, de nem ártana gyúrni.

2012. júl. 2. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a dolgot. Évek óta élek aktív szex. életet, több partnerem is volt, de még sosem fordult elő. Bár igaz, hogy nagyon jó a hüvelyizomzatom, talán ez lehet az oka.
2012. júl. 2. 18:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezen lehet változtatni? Remélem nem emlékszik rá, vagy nem foglalkozik vele, vagy nem tudom már, hogy mit merjek remélni... Végülis annak örülhetne is, hogy érdekel olyan téren is, nem? Ajj basszus..:S
2012. júl. 2. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem attól jön a puncidból levegő mert ráizgulsz vagy nedvesedsz, te jó ég..:D

Figyi valószínüleg gyenge a hüvelyizomzatod, és egy terpesztől már telemész levegővel, aminek utána ki kell jönnie. "Tornáztasd"

[link]

lejjebb tekersz és leírják hogyan kell. :)

2012. júl. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!