Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen félelmek mellett sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen félelmek mellett sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

Azért nem merek kialakítani tartós kapcsolatot senkivel, randizgatni, mert gyűlölöm a piát (sör, bor, amit meg tudok inni kisebb mennyiségben, a többitől rosszul vagyok). Minden ismerős minden héten piál és hulla részegek. Még a lányok is! Exem szintén nem vetette meg az alkoholt, bár ő tudott mértéket tartani - ugyanakkor közös ismerősünk mesélte, hogy már jócskán a szakítás után mikor ő már újabb lányokkal kavart (a miénk nem volt komoly kapcsolat, nem miattam itta halálra magát), hazafelé a buszon szétterpesztett lábakkal ült és részeg volt (18 évesen..) Itt is mindig olvasom a kérdéseket: az apám, a férjem alkoholista, mindig ver, mit tegyek? Önálló és független akarok maradni, aki nem attól retteg, hogy mikor kap egy újabb, ezúttal halálos verést.. szerencsés vagyok, hogy a családomban senki nem alkoholista bár azt se szeretem mikor anyu bulit rendez mert olyankor ő is iszik. Gyűlölöm a piát, nálam borzasztó következményei lettek (hosszú, nem mesélem el), irtózom tőle, a részeg pasasoktól egyenesen félek.. :/ Anyai nagyim szomszédjába is lakik egy részeg pasas, na ő elég durva eset, őtőle is elkap a hányinger valahányszor meglátom.. minden férfiban azt nézem iszik-e alkoholista-e mert én normális kapcsolatot szeretnék de szerintem ez a felfogás se normális már. :(

18/L

2012. júl. 2. 17:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem egy pohártól leszek rosszul és a benne lévő tartalomtól hanem ha mondjuk vki csutkára leissza agát és rókázik mindenki szeme láttára egy buliban mert annyira nem bír mozogni, hogy elmenjen a vécére.. egy pohár bort én is megiszok meg egy üveg sört, ezt a kettőt nagyon szeretem, de többet nem bírok.. a többi erős cucctól meg rosszul vagyok.. abszint meg társai..
2012. júl. 2. 19:46
 12/14 ASOT ***** válasza:

akkor meg nincs is gond :)

ha olyat találsz aki szeret az majd figyel rád minden téren..és ez nem fgoja érdekelni, de erre is odafigyel.

2012. júl. 2. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem befolyásol egy normális férfit.

Ha esetleg megnyugtat, akkor elmondanám, hogy férfi létemre utálom az alkoholt.

2012. júl. 2. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Külföldi vagyok és szingli ;). utálom a piát is :D 25/f
2013. ápr. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!