Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen félelmek mellett sose lesz senkim?
Azért nem merek kialakítani tartós kapcsolatot senkivel, randizgatni, mert gyűlölöm a piát (sör, bor, amit meg tudok inni kisebb mennyiségben, a többitől rosszul vagyok). Minden ismerős minden héten piál és hulla részegek. Még a lányok is! Exem szintén nem vetette meg az alkoholt, bár ő tudott mértéket tartani - ugyanakkor közös ismerősünk mesélte, hogy már jócskán a szakítás után mikor ő már újabb lányokkal kavart (a miénk nem volt komoly kapcsolat, nem miattam itta halálra magát), hazafelé a buszon szétterpesztett lábakkal ült és részeg volt (18 évesen..) Itt is mindig olvasom a kérdéseket: az apám, a férjem alkoholista, mindig ver, mit tegyek? Önálló és független akarok maradni, aki nem attól retteg, hogy mikor kap egy újabb, ezúttal halálos verést.. szerencsés vagyok, hogy a családomban senki nem alkoholista bár azt se szeretem mikor anyu bulit rendez mert olyankor ő is iszik. Gyűlölöm a piát, nálam borzasztó következményei lettek (hosszú, nem mesélem el), irtózom tőle, a részeg pasasoktól egyenesen félek.. :/ Anyai nagyim szomszédjába is lakik egy részeg pasas, na ő elég durva eset, őtőle is elkap a hányinger valahányszor meglátom.. minden férfiban azt nézem iszik-e alkoholista-e mert én normális kapcsolatot szeretnék de szerintem ez a felfogás se normális már. :(
18/L
akkor meg nincs is gond :)
ha olyat találsz aki szeret az majd figyel rád minden téren..és ez nem fgoja érdekelni, de erre is odafigyel.
Szerintem ez nem befolyásol egy normális férfit.
Ha esetleg megnyugtat, akkor elmondanám, hogy férfi létemre utálom az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!