Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem akarom elveszíteni
Van egy lány ismerősöm akivel nagyon jóba vagyok de én bele szerettem. Csak hát közbe összejött valakivel én meg kiírtam msnre hogy szar az élet stb... Másnap pedig megkérdezte hogy mi a baj? Én pedig nem szeretném ezt most elmondani neki, és megharagudott rám hogy nem mondom el neki mi volt a bajom :( Mit csináljak? nem akarom elveszteni :(
18F
Vagy elmondod neki az igazat, vagy ha nem akarod, akkor mondj neki vmi mást. Mondjuk töröld le a kiírást, és mondd azt neki, hogy ne haragudjon, csak megharagudott vkire, és mostmár minden oké. De ha összejött vkivel, ne szedd őket szét. Ha tényleg szereted, akkor az a fő hogy boldognak lásd, és ha ő a másik sráccal boldog, akkor örülj neki!
Pusy
mi a fenét akarsz akkor?
vagy hazudj vlmi hülyeséget, vagy megmondod neki hogy mit írzel iránta?
döntsd el előbb mit is akarsz.
akkor mond el neki az érzéseidet iránta és kész!
Legalább megtudod hogy hányadán álltok. Vagy pozitív vagy negatív választ kapsz. Ha pozitív akkor örülj, ha negatív akkor pedig legalább tudod, hogy felesleges vele foglalkoznod szerelem terén. Nézz más nő után! Nem csak egy hal úszik a tengerben!
ha akarod azt a lány akkor küzdj érte.
ha nem adod tudtára mit érzel íránta akkor semmi esélyed. vagy azt várod hogy egy nap becsengessen hozzád és azt mondja hogy szeretlek?. akkor várjál. majd 60évesen azt mondod de jó lett volna megprobálni, így soha nem tudom meg mi lehetet volna...
"megharagudott rám " megmondod neki és érteni fogja miért nem akartad elmondani neki. lehet hogy zavarba lesz, de érteni fogja titkolodzásodnak okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!