Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki hasonlót érez, elmondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hasonlót érez, elmondaná mi ez? Meghatározhatatlan érzés? :D

Figyelt kérdés

van egy srác akit 1 hónapja ismertem meg,nagyon helyes,aranyos,kedves..

az a "baj" hogy állandóan rá gondolok,szinte a nap minden percében eszembe jut, hiányzik, nagyon jól megvagyunk mikor kettesben vagyunk..akkor nem hiányzik,de mikor elválunk akkor megint hiányzik.. :( a szeretet megvan

mi lehet ez az érzés? tetszik nagyon (egyébként én is neki) de ez szerintem nem szerelem...

valami több mint tetszik de nem szerelem?

teljesen általános dolgokról beszélgetünk csak

nem járunk és mindketten 16 évesek lennénk

2009. júl. 9. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez a szerelem első jele, mikor hiányzik valaki ha nem vele vagy!És szeretnéd minél előbb újra látni, és vele lenni!
2009. júl. 9. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mért gondolod h nem szerelem
2009. júl. 9. 13:39
 3/8 A kérdező kommentje:

bizonyos értelemben csak "kívülről" szeretem őt.. általános dolgokról beszélünk..a belső szerelem az igazi szerelem.. ilyen szempontból olyan nagyon komolyan még nem beszélgettem vele..

bár a tulajdonságait szeretem..

és remeg a szám ha vele vagyok :)

2009. júl. 9. 13:52
 4/8 anonim válasza:
100%
talán vonzalom?
2009. júl. 9. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy mi?????? Ha szerinted nem szerelem akkor mi? Testi/szexuális vonzalom? Baráti szeretet? Nekem soha sem hiányzott úgy a baráti-barátnőm hogy vérezzen érte a szívem.

Hidd el nekem, ezek a szerelem első jelei!

2009. júl. 9. 14:31
 6/8 A kérdező kommentje:

16 évesen a szex szóba sem kerülhet nálam,semmi pénzért nem adnám oda magam..na főleg nem egy hónap után.. ez kizárva

nehéz ilyet meghatározni :) nem nagyon tudom eldönteni mi ez, ti jobban átlátjátok,nekem ez most nem megy :D szerelem kezdete...hmm..elönt a mosolygás :)

jöhetnek még válaszok :)

2009. júl. 9. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyet tudok érteni, ez bizony szerelem lesz!;) Légy boldog, amíg érzed, manapság drága, ritka áru:(...;-)
2009. júl. 9. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:

kezdesz beleszeretni a fiuba:)

am tudom milyen érzés én is egész nap szenvedek egy fiu hiányátol és a legrosszabb h már 10 honapja vok szerelmes belé de ő csak barátként kezel... :( :) meg.. mind1 ez bonyolult nálunk:)) nemtudok kiszeretni belőle:P:)

2009. júl. 9. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!