Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan maradjon barátság?
sziasztok, neten ismerkedek egy fiúval, tényleg nem fogyunk ki a témából irtó jó fej velem, meg rendes, érdeklődő, segítőkész, és látszólag többet szeretne meg randizni, de külsőleg meg nem vonzz, hogyan maradhatna ebből csak barátság?
16L
sehogy. ez a legyünk csak barátok dolog annyira szánalmas...:\
szinte úgy jön le, mintha csak sajnálatból akarnál vele tovább beszélgetni.
Meg biztos hallottad már azt, h ez a dolog olyan, mintha meghalna a kutyád, de anyukád azt mondaná, h attól még megtarthatod.
Gyere velem össze ;P és akkor máris lesz alibid ^^
16f bp.
első: tipikus idióta felfogás. nem csak sajnálatból akar vele beszélni, hanem mert kedveli, és jól eldumálgatnak, de én sem akarok mindenkivel összejönni, akivel tökjól érzem magam...
a kutyás hasonlatot meg szakítás utáni barátságra szokás mondani, de itt nem volt kapcsolat.
amúgy egyszerű, szerintem ne találkozz vele akkor. vagy találkozhatsz, de utasítsd vissza a közeledését. amúgy lehet, hogy egy idő után annyira megkedveled, hogy elkezded jóképűnek látni. nekem is ez volt az első barátomnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!