Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverjával rólam beszélgetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverjával rólam beszélgetnek. Ez rossz, vagy jó jel?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves srác, akit látásból ismerek felvett msn-re. Ott sokat beszélgetünk, és tegnap este kiderült, hogy rólam beszélget(msn-en) az egyik legjobb haverjával. Hogy jöhettem szóba?:O Ez most jó, vagy rossz?

16/L

2009. júl. 9. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem azzal van a gond, hogy felteszi a kérdést, hanem hogy ő maga is TUDJA a választ... 16 éves létedre kicsit gyerekesen viselkedsz, nem bántásból írom, de tényleg. Mi lenne ha a srácra koncentrálnál? Beszélgessetek sokat, gondolhatod, hogy nem azért érdeklődik utánad, mert a pokolba kíván. Megerősítést pedig barátnőktől meg lehet kapni.

Menjetek randizni, szép az idő...

2009. júl. 9. 11:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik normális választ adtak!:)
2009. júl. 9. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Annyira megsértődtél, hogy 0-ra pontoztál? Mondom nem sértésből írtam... De ezt veheted annak.

Gyerekes vagy tényleg.

Neked még nem való pasi.

(Utolsó)

2009. júl. 10. 09:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Ha gondolkodnál, tudnád, hogy én egyedül nem tudlak lepontozni 0-ra... Csak hogy tudd: én nem pontozok, nem adok senkinek, semmit, mert mindenkinek meg lehet a véleménye. Van, akivel nem értek egyet, de azt sem pontozom le, mert az a saját véleménye, és abba nem fogok beleszólni.

Mellesleg nem tudom, miért én vagyok a gyerekes, mikor Te pár pont miatt nyafogsz. Nem mindeggy, hány %-os vagy? De amúgy ha akarnálak, akkor simán lepontozhatnálak(és most meg is fogom tenni), mert az azt jelenti, hogy "nem volt hasznos" számomra a kommented - nem pedig azt, hogy megsértődök... Úgyhogy (N).

2009. júl. 10. 15:10
 15/16 anonim válasza:
ien idióta kérdést feltenni..:/ Honnan a Sz@rból tuggyuk mi hogy minek vett fel meg h jo e vagy sem... kérdezd meg tőle azt megtudod...
2009. aug. 12. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Úgyhogy (N)? Mi van, msn-en érzed magad? Ha ott éled az életed sajnállak és azért is, hogy nem tudod: EGYEDÜL IS lehet 0-ra pontozni, "gondolkozzál" már! Nem kell verni a nyálad, ha nem értesz hozzá, ne írd le.

Szerintem normális választ adtam, benne volt a lényeg!

Honnan a pikliből tudjuk, hogy jöhettél szóba?

Vele nem szoktál kommunikálni? Itt kezdődik egy kapcsolat, BESZÉLJETEK. Talán ő tudja, nem vagyunk gondolatolvasók.

2009. aug. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!