Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverjával rólam beszélgetnek. Ez rossz, vagy jó jel?
Egy 16 éves srác, akit látásból ismerek felvett msn-re. Ott sokat beszélgetünk, és tegnap este kiderült, hogy rólam beszélget(msn-en) az egyik legjobb haverjával. Hogy jöhettem szóba?:O Ez most jó, vagy rossz?
16/L
leírta hogy 16L tehát 16éves..
hát..mivel felvett msn-re ..:D
ezért jóó..:D
nem hiszem hogy olyan rosszat mondhat rólad ha felvett msn-re..:D
sok sikert..=)
Nagyon tévedsz...Tudok olvasni. :)
De akkor gondold csak át? 16 évesen ez nem egy rém ostoba kérdés?
Kellene csinálni egy tinimini topicot.....
Ezt leginkább egy barátnőddel kellene kitrécselni, vagy tudod mit?
Egyszerűen csak kérdezd meg a srácot! :O
Nem értem miért hordjátok le egymást ha valamit kérdeznek.
Már én is számtalan kérdést feltettem és valami elképesztő hogy egyesek milyen gorombán és bunkón tudnak válaszolni.
Nem vagyunk egyformák és minden embert más aggaszt és azért kérdezi meg. Lehet hogy te nem kérdeznéd meg mert ez téged nem zavar de őt igen és választ szeretne rá kapni és nem sértéseket! Kíváncsi vagyok te milyen mérges lennél ha így válaszolnának neked!
--
Szerintem nincs okot aggódni. Igaza van az egyik válaszolónak ha már felvett msn-re és jókat szoktatok beszélgetni akkor nem hinném hogy kibeszélnek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!