Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Táborban "csajozáshoz, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táborban "csajozáshoz, , tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, most voltunk 8.asok és a sulinkban mindig jó szokott lenni a nyári tábor. Általában mindig átjárkálunk a lányokhoz és nagyon oldott szokott lenni a hangulat eszméletlenül hülyülünk meg minden. Na de most például felesz v. merszezünk (és mivel mindig mindenki mer :D) akkor milyen "szexi,, dolgot lehet kérni egy lánytól? Nem kimondottan akarok utána dûgni, csak pl. olyanokat, hogy pólót le, puszi a másiknak a melle közé stb. De nem csak felelsz vagy merszre kénének a tanácsok, hanem alapból mit lehetne tenni, hogy a lányokkal kicsit tovább mennyünk? :DÉrtelmetlen válaszokat nem kérek...

2012. júl. 1. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz dugni, miért kulcsszó a "szex"?
2012. júl. 1. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Jogos az előttem szóló kérdése, ezáltal tenném hozzá, hogy ha nem akarsz semmit mire a bizakodó játék ? Ezek a kulcsok arra vannak hogy kihasználd az előtt amit tenni akarsz ha nincs kiszemelted nemmondom hogy értelmetlen a játék, de úgy ha van célod vele sokkal élvezhetőbb és hidd el magától jönnek az ihletek :)
2012. júl. 1. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:

1. A kérdésre kérnék válaszokat, a kulcsszóról meg annyit, mivel így lehet, hogy adnak rá választ :'D

2. Mit akarok? Mondtam, csak jót szórakozni velük, kicsit "felnőttesebb,, szinteken, mellesleg azért nem akarok szexelni, mert én nem fogom egyiket sem megrontani :'D Nem vagyok olyan, max. egy kis orál :'D

Na de még mindig áll a kérdésem, hogy, miket kéne csinálni.

2012. júl. 1. 15:44
 4/4 anonim válasza:
68%
azt írtad h most vtál 8.-os...akk 14-15 éves vagy...és ilyen dumát levágsz..h nem akarod megrontani...meg teszed itt a nagylegényt amikor csajozáshoz kérsz tanácsokat...mert az se megy magadtól...hát ha télleg itt tartassz akk inkbb mást csinálj, mert ehez még nagyon gyerek vagy..a tojáshéj még a seggeden van...
2012. júl. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!