Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkereső oldalak, egyéb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak, egyéb, esetleg egyéb tanácsok, (folyt lent )?

Figyelt kérdés

Hogy smint vannak ezek a társkereső oldalak? Eddig nem igazán érdekeltek, meg úgy istenigazából most se... de most tartok ott hogy már nem sokáig birom... ismét egy "most nincs időm kapcsolatra, legyünk barátok szöveg" és ez már nagyon elég volt... (fél éven belül a harmadik ... ) És azt se tudom mit rontok el... ronda se vagyok hülye se vagyok bunkó se vagyok... Mondhatnám azt hogy ez kvára siránkozás, mert részben az is , de hát az a baj, hogy sokat nem tudok ellene tenni... És engem már nem is az zavar, hogy azt mondta, hogy legyünk barátok, hanem az hogy máááááár megint a legjobb embert néztem ki magamnak, aki megint csak pofára esést adott ... Szoval valamit mondjatok, mert most perpill nem látom a fényt...

22F

2012. ápr. 30. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

A társkereső oldalakon túl sok "ál" kép van fent,elég gyakran lehet belebotlani hülye emberekbe(tudom, én is próbáltam, de inkább töröltem magam.

Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok mint te.

18/L

2012. ápr. 30. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

"ronda se vagyok hülye se vagyok bunkó se vagyok"

lehet hogy pont ez a baj XD

2012. ápr. 30. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze sok a negatív tapasztalat a társkereső oldalakkal kapcsolatban, de azért ott is sikerülhet akármi is. Nekem személy szerint eddig nem volt szerencsém, 2 pasival találkoztam és hát élőben csalódás volt. Tehát ha belevágsz, akkor vedd számításba azt is, hogy ez sem egyszerű és nagy az esély itt is a pofára esésre.

Én azt mondom egy próbát megér, max ha nem látod értelmét az ilyesfajta ismerkedésnek, törlöd magad. :)

23/L

2012. ápr. 30. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
És akkor melyik normális egyáltalán? Sokat nem adok rájuk, mint mondtam, de most az egyszer lent egyszer lent van ...
2012. ápr. 30. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is padlón vagyok, nem tudok mit tenni.A társkereső nekem nem volt megoldás. De ha mégis a társkeresőt ki akarok próbálni: Badoo,Love.hu

18/L

2012. ápr. 30. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
tagged
2012. ápr. 30. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán love.hu, vagy valamivel "komolyabb" a parom.hu

én csak ezt a kettőt próbáltam

2012. ápr. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!