Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják sokan, hogy van fiú-lány barátság? 21f

Figyelt kérdés
Nekem eddig az összes tapasztalatom az volt,hogy valamelyik fél mindig többet érzett idővel,volt amikor a lány,máskor pedig én.Van aki szerint tényleg létezik..?
2012. júl. 1. 12:40
1 2
 11/15 anonim válasza:

Hasonló már bennem is megfogalmazódott. Inkább lányokkal kerültem szorosabb baráti viszonyba. Elvétve volt illetve most is van , hogy már kezdek többet érezni iránta. Tudom én soha nem jönnék be neki mert ismerem milyen szempontok szerint válogat illetve mi az elvárása.

A kérdésedre a válaszom . Igen, egy darabig létezhet de előbb-utóbb jön egy pont amikor már mást is kezd az egyik fél érezni. Miért? Egyszerű. Egyre jobban kezded megismerni, sok időt töltötök egymással, közös beszélgetések és előtted magát adja. A kérdés az , hogy engeded-e az érzéseidet kifejlődni vagy inkább visszaszorítod őket. Én inkább így elnyomom mert nem akarom a bizalmi viszonyunkat meginogni. Ha felfedném érzéseimet sztem megváltozna a kapcsolatunk , és nem feltétlenül jó irányban.Nagyon jó az amikor hozzám fordul ha elakad én a tanácsomat kéri, nekem elárulja hogy mi bántja, mi a terve stb.Szóval ,hogy bízik bennem.

Azonban ha egyértelmű hogy ő is másként tekint rád és ennek jelér adja természetesen közeledj felé úgy hogy egy pár lehessetek.

2012. júl. 1. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor működhet, ha a másikat nem tekinted potenciális szexpartnernek. Egyébként létezik.
2012. júl. 1. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
létezik.legjobb barátom fiú,és már le is feküdtünk és utánna is ugyanolyan jó barátok maradtunk , most már neki is és nekem is van valakim,mikor lefeküdtünk persze nem volt...
2012. júl. 1. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem van egy lány barátom, de semmi több, mind2nknek van párja, ráadásul nem is tetszünk egymásnak, de jól megvagyunk
2012. júl. 1. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert van, azért.
2012. júl. 1. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!