Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, számotokra milyen az ideális férfi?
Külsőleg: nálam magasabb (de ez nem nagy feladat, 160 centi vagyok), sportos alkatú (nem kigyúrt izompacsirta, sportos, kicsit izmos). Szemszín, hajszín mindegy, a hajnál az a fontosabb inkább, hogy jól álljon neki. Lábát, karját, mellkasát, hasát ne szőrtelenítse, hacsak nem extrém szőrös, de ez ritka. A borosta nem zavar, ha jól áll neki. Egyébként a sablonos dolgok, legyen ápolt, alkalomhoz illően öltözzön stb.
Belsőleg: legyen figyelmes és őszinte, ez a legfontosabb. Legyen nyitott és határozott, humoros, de ne humorizáljon el mindent. Lehessen vele beszélgetni sok mindenről, szóval legyen széles az érdeklődési köre. :)
Kb. ennyi.
Tinilány.
Mos, főz, takarít és csendben van!
De komolyra fordítva a szót, külsőleg egy fikarcnyit se érdekel, lehet szőke, barna, vagy fekete haja(lényegtelen),ám mivel férfi, ezért a rövid frizura dukál. Csak ne kék, vagy rózsaszín és egyéb természetellenes színű legyen, mert attól a falra mászok. Nem tántorít vissza a tetoválás se, és a szem színe sem érdekel különösebben. Fontosabb a belső, nyugodt, kedves természetű személyeket kedvelem, amolyan papucs formákat, na jó, nem, legyen benne érzelem, kicsit "vad", de hűséges típusú férfi, olyan Vin Diesel, bár annyira ne legyen izomfejű, és a "Muter az ágyba kérem a reggelit" féle bunkóságot sem kedvelem, mondhatjuk sajnos a rossz fiúk jönnek be. Szeretem, ha sportos a fazon, mivel ha követ a munkámban is, akkor szükséges, hogy ne "mackós" alkatú legyen. Az igényeim csak a képzeletbeli pasimra illik rá, egyébként teljes mértékben eltekintek tőlük, mivel nem vagyok egy "fiúzós" típusú lány, amolyan magányos farkas.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!