Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó úton haladok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó úton haladok, hogy a leendő barátnőm büszke legyen rám?

Figyelt kérdés

Volt egy eléggé félresiklott kapcsolatom, amit most zártam le magamban.

Levontam a tanulságokat. Dolgozok szorgalmasan, edzek (sportban célokat is tűztem ki magamnak - de nem vagyok sem kövér, sem vézna!), olyan alapvető dolgokról nem is beszélve, mint a tisztálkodás, igényes öltözködés!

Mondanom sem kell, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, amolyan holtomiglan-holdtodiglant.

Mit tehetnék még, hogy büszke legyen rám a leendő barátnőm?

2012. jún. 30. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség utolsó. Lehet, hogy kelendő az ilyen típusú srác, de csak egy nagyon lehatárolt rétegénél a lányoknak....
2012. jún. 30. 23:15
 12/22 A kérdező kommentje:
24 vagyok
2012. jún. 30. 23:18
 13/22 A kérdező kommentje:
tud valaki egy jó spagetti receptet? hogy nyugodt szívvel feküdhessek le aludni ;)
2012. jún. 30. 23:21
 14/22 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ha holtodiglant akarsz, akkor is számít, milyen beállítottságú a leendő barátnőd. Egy dolog, hogy nagyon jól meglesztek, hiszen ha összejöttetek, díjazza ezt a romantikus-szenvedélyes egyveleget, de eljön majd az összeköltözés ideje is. Ha elfogadsz egy javaslatot, ne hagyd szanaszét a koszos zoknikat sem, és ne gondold azt, amit nem egy férfi ismerősöm, hogy a házimunka nem munka. Ha ezek megvannak, jó úton haladsz.
2012. jún. 30. 23:33
 15/22 anonim ***** válasza:
A bunkó srácra ne hallgass, ha igazi nőt akarsz. Annak meg maradjanak meg a szánalmas selejtek!
2012. jún. 30. 23:35
 16/22 A kérdező kommentje:

Dilettáns döggomba: gyermekkorom óta kiveszem a részem a házimunkából, és 12 éves korom óta főzök :) (pech hogy pont spagettit nem tudok csinálni...)

Azt hiszem az lenne életem legszebb napja, amikor összeköltözök egy Nővel!

2012. jún. 30. 23:41
 17/22 A kérdező kommentje:

A gond csak ott kezdődik, hogy nehezen találni olyan nőt, aki szívvel-lélekkel bele merne szállni egy kapcsolatba, és képes önzetlen szeretetet adni és fogadni.

Arról nem is beszélve hogy megegyezzenek a jövőbéli vágyaink...

2012. jún. 30. 23:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva mindkét csoportnak igaza van.

Minden nő egy olyan férfira vágyik, mint te vagy, de azt nem szeretik, ha ezt rögtön elsőre meg is mutatod nekik, mert az nyálas egy kicsit, ráadásul (legalábbis magamból kiindulva) azt hihetik, hogy mindenkivel ilyen vagy és hogy ez nem csak nekik szól.

2012. júl. 1. 04:42
 19/22 A kérdező kommentje:

mindegy. úgyis minden úgy fog alakulni, ahogy annak lennie kell. ha soha nem lesz még egy komoly kapcsolatom, akkor az nem hiába van.

a lényeg az, hogy a lelkiismeretem tiszta, hogy megtettem mindent érte, és ennek ellenére még magamat is adom.

2012. júl. 1. 07:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne már. Megérdemled a legjobbat így kell hozzá állni.Majd jön, akinek kell jönni.

Különben sajtos tejfölös makaróni is megteszi, a szándék a lényeg. :)

2012. júl. 1. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!