Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány összevissza beszél?
Figyelt kérdés
A találkán azt mondta, hogy nem ilyennek képzelt engem, és nem tudja, hogy lehet-e köztünk valami, aztán levélben meg azt írta, hogy nem is volt ez olyan rossz, mármint a randi. Hogy igazodjak ki rajta? Netes társkeresőn ismertem meg!2012. jún. 30. 13:18
1/7 anonim 

válasza:

Őhmm..valahogy én is így vagyok egy lánnyal..szóval örülnék én is egy ötletnek, h akkor most mégis mi lehet ezekkel a csajokkal?!
2/7 anonim válasza:
Szerintem maga a lány sem tudja eldönteni hogy mi van :)Várj vele egy picit, adj neki időt. Hogyha szeretne elmenni veled később is randizni, az már egy pozitív dolog :) Ha pedig nem, hát akkor keress valaki inkább hozzád illőt :)
3/7 anonim 

válasza:

csokold meg es akkor mindnet megtudsz
4/7 -=Koldus=- 

válasza:

Hát ha a találka után azt írta, hogy nem volt annyira rossz, akkor sztem próbáld meg elhívni egy 2. randira. Ha belemegy akkor csak felkeltetted az érdeklődését és akkor még bármi lehet belőle.
5/7 anonim válasza:
Adj neki egy kicsi időt. de beszélgess vele. ne hanyagold el. ha még is azt mondta h nem volt olyan rossz akkor csak nem voltál vészes ;D esetleg kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e még találkozni veled mert te nyitott vagy a dologra. vagy valami hasonló. 16/L ;) sok sikert
6/7 anonim 

válasza:

Én is egy találka előtt állok és pont ettől félek, hogy ő milyen lesz, illetve, hogy ő milyennek talál majd engem :S..
De jó neked, hogy már túl vagy rajta:D
Szerintem beszélgess vele még egy kicsit(gondolom nem a semmiért ment bele a találkába) majd hívd el megint..mond meg, hogy neked is tetszett a múltkori találka és szívesen megismételnéd a dolgot, ha ő is benne lenne:D
Szerintem nem mond nemet:) sok sikert!:)
16/L
7/7 anonim 

válasza:

Csak megérik benne az érzelem. Ne tökölj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!