Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság minden második fiatal lány "biszexuális" vagy "leszbikus"?

Figyelt kérdés
De már az ilyen 14-16 év körüli kislányok is.
2012. jún. 30. 13:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
29%
ha én lány lennék akkor tuti lezbi :)
2012. júl. 26. 21:16
 22/23 anonim ***** válasza:
37%
Én meg ha fiú, tuti a fiúkat szeretném! :) Imádom, amikor két szépfiú egymást nyalja-falja:D
2012. júl. 26. 21:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Mindenki különböző okokból vallja magát biszexnek. Van, aki tényleg a fiúk hergelése miatt csinálja, van, aki csak a szexet élvezi egy lánnyal (mert valljuk be, az azért tényleg jó, hiszen egy lány mégis csak jobban tudja, hogy mi jó egy lánynak...), és van, aki tényleg biszex/leszbi.

Nekem nemrég sikerült elfogadnom, hogy tényleg bi vagyok. Mindig is sokat gondoltam a nőkre, meg a női testre, de most már tudom, hogy érzelmileg is képes vagyok úgy kötődni egy másik lányhoz. Attól tartok, hogy az utóbbit a fiúkban való folytonos csalódás, és a fiúk iránti bizalmatlanság váltotta ki.

Én eddig csak egy embernek mondtam ezt el, egy fiú haveromnak, és először elég elutasítóan viselkedett, és olyanokat mondott, hogy nekem kell egy pasi, hogy elfelejthessem ezt a bi dolgot, stb. Azóta normálisabban kezeli a dolgot, gondolom azért, mert rájött, hogy én ugyanaz az ember vagyok :)

Egy 17 éves lány

2012. szept. 2. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!