Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság minden második fiatal lány "biszexuális" vagy "leszbikus"?

Figyelt kérdés
De már az ilyen 14-16 év körüli kislányok is.
2012. jún. 30. 13:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Hát, szerintem ha 10 lányból 6 csókolózott már lánnyal, az igencsak divat.
2012. jún. 30. 13:31
 12/23 anonim ***** válasza:

10 lányból 6? :D Akkor én nagyon "rossz" helyen élek, mert ismerek egy rakat tizen-huszon éves lányt (is), de közülük 10 lányból 10-nek eszébe se jutott (a barátnői puszi esetleg, azt ne keverjük bele).

Sőt. Azt tapasztalom, hogy még azok sem bi-k, akik hülyeségből bejelölik közösségi oldalakon, hogy egymással kapcsolatban vannak, egymás ölébe ülnek, stb.

Kíváncsi voltam, ilyenből viszont többet is ismerek, megkérdeztem csókolóznának-e egymással, vagy csinálnának-e mást, és az volt a válasz, hogy "fúj". :)

2012. jún. 30. 13:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Az előbbi a tizenévesekre vonatkozott. A huszonévesekre (ált. ismert) pedig még ez a hülyülés se jellemző.

De, hogy szűkítsem a kört, az egyetemi osztálytársaimnál a barátnői puszi se nagyon játszott. :)

2012. jún. 30. 13:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez úgy van, hogy a fiúk ugyebár szeretik a két nő szereti egymást és ez által a fiatal lányok, szeretnének a fiúk kedvére tenni, tehát valahol divat lett az ilyen módú hergelése a férfiaknak.Továbbá én úgy tudom, hogy alapvetően benne van az emberben biológiailag, hogy mindkét nemhez vonzódjon és ezt befolyásolja a divat, a vallás, a neveltetés, a szokások stb. Ha megnézed az ókorban ez nem divat volt, csak ez volt a normális, hogy mindenki mindenkivel:)Meg hát woody allen is megmondta, hogy ha nem korlátozod magad csak egy nemre, akkor dupla az esélyed egy szép éjszakára:)
2012. jún. 30. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Régen is ennyi volt, csak akkoriban még kevésbé merték felvállalni az emberek, sokan még ma is elnyomják, és egy látszat hetero kapcsolatban élnek. Vagy csak szimplán nem az utcán élik ki magukat, hanem 4 fal között.

Ezt a divat részt sose értettem, aki tényleg leszbikus esetleg biszex, tudja jól, hogy mennyire nem könnyű így élni. Aki esetleg mégis divatból csinálja, annak betegesen nagy feltűnési viszketegsége van. Vagy van a kíváncsi fajta, sok ismerősöm csókolózgatott lányokkal bulikban és dicsekedtek is vele, lehet ők sorolhatók be divat leszbikusoknak.

De ezt ne korhoz kössük. "De már az ilyen 14-16 év körüli kislányok is"

Én ha visszagondolok, már alsós általános iskoláskoromban is "tudtam". Persze akkor még azt hittem ez normális, igazából nem is gondoltam, hogy én ezzel más vagyok.

De mire felfogtam, úgy igazán beletörődtem már középiskolás voltam.

2012. júl. 1. 09:01
 16/23 anonim ***** válasza:
"Vagy van a kíváncsi fajta, sok ismerősöm csókolózgatott lányokkal bulikban" Lány - lánnyal még mielőtt valaki belekötne.
2012. júl. 1. 09:02
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Divat, de én felfordulok tőle
2012. júl. 1. 16:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, csak tájékoztatásul magyarország lakosságánamj a 10% homoszexuális, persze lehetnek többen is, de véleményem szerint sehogyse lehetséges az, hogy minden 2., 3. lány leszbikus vagy biszex (legalább is nem hiszem).

Valóban vannak divatleszbik, ismerek is egyet aki gondolt egyet és a tesi öltözöben elüvöltötte, hogy "Biszex vagyok", de édes kevesen vannak.

A "feltűnöbb" leszbikből sokkal több van, de az, hogy vki csókolozik egy lányal lány létére még nem leszbi, (ilyen egyént is ismerek) vannak akik lefekszenek a saját neműkkel >ők vagy csak"kipróbálták"de amúgy heterók vagy csak a szexért is biszexek.

Léteznek még bújkálok és coming up-osok is, de a legtöbbjükről hidd el nem mondod meg csak ha teljesen ismered de van, hogy még így se.

Az meg, hogy a pasik"hergelésére"bújnak össze lányokkal hiú remény,persze vannak ilyenek is. A fiatalok is tudhatják kikhez vonzódnak,a lányok 12évesen érni kezdenek, bizonytalanok lehetnek de felnőttként már biztosak lehetnek.

Remélem valamit használ majd a hsz-em.

16/L

2012. júl. 2. 18:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt veszem észre, hogy az a menő ha minden nap új pasijuk van...

16L bi (titkolom)

2012. júl. 18. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert ilyeneket olvasol itt a GyK-n, és nem a valóságban ismerkedsz.
2012. júl. 18. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!