Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán egy normális lány a világon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 21:20
11/36 anonim válasza:
Van. És már találkoztam is egy normális sráccal. Megtaláltuk egymást:)
12/36 anonim válasza:
nincs sajnos.én már nagyon régen keresem a szerelmet. de csak mindig ilyen dugásra való csajokat találok már kezdem unni. szoj ha találtál egyet
13/36 A kérdező kommentje:
megcsaltak? hát ha csak az lenne a probléma,akkor nem ezt írtam volna ki.Nem,a helyzet az,hogy még soha nem is volt kapcsolatom mert mindegyiknek volt valami problémája
2012. jún. 29. 21:27
14/36 anonim válasza:
Attól függ, neked mi számít normálisnak (: Amúgy én szerintem az vagyok
15/36 anonim válasza:
Nem jol iteled meg az embereket, nem vagy tisztaban a normalis jelentesevel.
Valamint valoszinu benned meg tobb hibat lehetne talalni,mint sok mas ferfiban.
16/36 anonim válasza:
"mert mindegyiknek volt valami problémája"
Te tokeletes vagy? Orulok:)
Tul magasra teszed a lecet, sajat kategoriadban probalj part keresni. A sas nem kapkod legyeket
17/36 anonim válasza:
Normális vagyok és komoly,még sincs párom...De nem panaszkodok,optimista vagyok.:)
18/36 anonim válasza:
Én nem vagyok normális.
Örülök, hogy segíthettem...
23N
19/36 anonim válasza:
Szerintem mindenki megtalalja egyszer az igazit.. Lehet hogy pont akkor talalkozol vele amikor nem is szamitasz ra. nem csak hibait kell keresni..hanem a jo tulajdonsagokat is.. Es egyszer magadon kell valtoztass.. s ne vard el valakitol hogy olyan legyen mint amiennek te szeretned
20/36 A kérdező kommentje:
Messze állok a tökéletestől,de a hibáimon próbálok változtatni és a jó tulajdonságaimat állítom előtérbe,de eddig még nem vették észre
2012. jún. 29. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!