Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? nagyon tetszik egy fiú a suliból kedves meg minden szemeztünk már egy csomószor de még nem beszéltünk nem tudom hogy tetszem-e neki mert amikor meglátom elpirulok és amikor ő is elmosolyodik ha meglát
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 18:48
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg igen! De kérdezd meg és akkor biztosra megtudod. :)
2/3 A kérdező kommentje:
és hogy kérdezzem meg mert angol bár tudok angolul de nem merek oda menni mert mindig egy kisebb bandában van meg mindenkinek tetszik a suliból és vannak lány bandái is szerintetek én tényleg tetszem neki?
2012. jún. 29. 18:50
3/3 Titok21 válasza:
Hát figyelj.Nem akarlak elszomorítani,de én már sokszor megjártam.Megszívtam,átvertek,és emiatt én az eset óta nem csinálok semmit se a fiúkkal.Ha tetszik valaki nekem,lehet hogy odavagyok érte nagyon,és alig bírom ki hogy meg ne kérdezzem hogy én is neki,de nem kérdezek rá már többször,mert volt már pár csalódásom.Azt gondolom,hogy most már nem a fiú fut a lány után,hanem a lány a fiú után,és már-már a lány könyörög a fiúnak,hogy adja meg a telefonszámát.És szerintem ez már botrány.Én ehhez már úgy állok hozzá,ha tetszem neki,úgyis megszólít vagy rám ír ,küld üzenetet.Én a csalódásaim óta már nem futok a fiú után.A mostani fiúk nagyon bunkók tudnak lenni.De persze ez csak az én véleményem.Az a tanácsom számodra,jól gondold végig mit mondasz neki(ha mondasz) mert úgy kell megkérdezned tőle,hogyha esetleg nemleges a válasz,a barátságotok ne menjen tönkre majd.Szerintem először csak beszélgess vele,majd ismerkedjetek meg jobban,,és csak utána kérdezz rá :)) Remélem még nincs késő a válaszommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!