Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi lehet?
Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, és szerintem én is neki.vagy legalábbis régebben.
Mindig elöttem tette-vette magát, meg ilyenek.de ez elromlott, miután egy pletykafészek elmondta neki. (másik 2 barátnőmnek is tetszett, de csak az egyiket mondta el, + engem ugye)...azt mondta hogy őt ezt nem érdekli.már sajnos nem egy iskolába járunk, de néha szoktunk találkozni.olyankor csak köszönünk egymásnak.( de lehet hogy jövő héten találkozunk ) szeretném tisztázni a dolgot, de félek, hogy mindent elronthatok.
Kérlek segítsetek (csak normális válaszokat kérek szépen - annak megy a zöld :)) ) köszi :)
Kamasz kori fellángolás, lehetetlen megítélni, hogy lesz-e belőle valami, vagy nenm. Ha nem kérdezed meg tőle, akkor valószínűleg semmi...
Szóval: ha akarsz valamit, menj oda hozzá és szegezd neki a kérdést. Szerintem...
Köszönöm a gyors válaszokat! És ment a zöld :DD
Azt hiszem megbeszélem vele. Köszönöm :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!