Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi lehet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, és szerintem én is neki.vagy legalábbis régebben.

Mindig elöttem tette-vette magát, meg ilyenek.de ez elromlott, miután egy pletykafészek elmondta neki. (másik 2 barátnőmnek is tetszett, de csak az egyiket mondta el, + engem ugye)...azt mondta hogy őt ezt nem érdekli.már sajnos nem egy iskolába járunk, de néha szoktunk találkozni.olyankor csak köszönünk egymásnak.( de lehet hogy jövő héten találkozunk ) szeretném tisztázni a dolgot, de félek, hogy mindent elronthatok.

Kérlek segítsetek (csak normális válaszokat kérek szépen - annak megy a zöld :)) ) köszi :)

2012. jún. 27. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Kamasz kori fellángolás, lehetetlen megítélni, hogy lesz-e belőle valami, vagy nenm. Ha nem kérdezed meg tőle, akkor valószínűleg semmi...

Szóval: ha akarsz valamit, menj oda hozzá és szegezd neki a kérdést. Szerintem...

2012. jún. 27. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
kérdezz rá és beszéld meg vele és kérem az 1 szál zöldemet :D
2012. jún. 27. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! És ment a zöld :DD

Azt hiszem megbeszélem vele. Köszönöm :))

2012. jún. 27. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Linkeld be a te és az ő facebook adatlapját privibe aztán elmondom!
2012. jún. 27. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Írok privit!
2012. jún. 27. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!