Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok kezdeményezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kezdeményezni valamiért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, szingli. Volt egy kapcsolatom, aminek már 2 éve vége. Azóta nem volt senkim, és nem is igazán próbálkoztam.

Nincs konkrét "crushom" jelenleg, de van több olyan személy, akikben látok potenciált. De valahogy egyszerűen nem tudok kezdeményezni. Lehet az onbizalmammal van baj. Két év után meg jó lenne már valamit elkezdeni.

Egyéb infók rólam:Egyetemista vagyok, sok időt vesz el a tanulás (ez is közrejátszik kicsit).Alapvetően könnyen barátkozok, de maga a párkeresés nem annyira megy már jól. Régebben voltak kudarcaim, még anno középiskolás koromban, amik nyomot hagytak az önbizalmamban.

Nem is tudom mi a konkrét kérdésem, és mi a célja .....de valami tippetek van, hogy hogyan kezdjem? A legnagyobb probléma, hogy jól elbeszélek mondjuk egy csajjal, de egyszerűen nem tudom átvinni az intimitás felé az ismeretségünket. Mintha a haverkodás és a komoly dolgok között lenne egy láthatatlan válaszfal.

A másik kérdésem, alkérdésem......gondolkoztam, hogy rá írnék régi osztálytársakra, vagy régi ismerősökre. Szerintetek ez jó ötlet ? Ha mondjuk másfél éve nem beszéltem valakivel, arra rá írnék? Milyen témával, ami nem túl lapos és közhely?(Ez egy fontos kérdés, az elmúlt két évben egyszer írtam rá így valakire , de nem kaptam választ)

22/F

tegnap 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit meg kell erts h nincs vesziteni valod. A gatlasaid le kell kuzd. Persze a kudarc elveszi az ember kedvet ezt megertem, de ha nem is probalkozol az az igazi kudarc.
tegnap 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ezt tudom. Sokaknak meg olyan könnyen megy, és ment nekem is egy időben.

De a fő kérdés legyen akkor az, hogy ez a Messengeren ráírni valakire az jó ötlet ? (ilyen éves távlatokban nem beszéltem velük)

tegnap 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!