Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány csókja között?
És miből? Szerintem a csókból nem, legfeljebb ha hozzád simul, akkor a melle hiányából, de még az sem 100 százalék.
Innen jött a kérdés, az más téma, hogy csúnyán bebukott a kérdező.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én azt állítom, hogy ha valaki élvezi egy vele egynemű csókját, főleg fiatalon, az csak a csókról szól, nem jelez identitást. A csók már csak ilyen. Finom. :-)
"Az LMP óvodások gyülekezete, nem foglalkozom velük.
Viszont a homoszexualitással összemosni őket rendkívül egyszerű gondolkodásra vall."
Lehet hogy egyszerű gondolkodásra vall,de ha TÉGED 39 évesen az a gondolat foglalkoztat hogy mi a különbség a 16 éves fiú és a 16 éves lány csókja között,akkor TE SEM PANASZKODHATSZ kedves kérdező.
Az összemosás onnan jött hogy a legtöbb turbózsidó akik a médiában szerepelnek és köpködnek ránk magyarokra, homokos és mint tudjuk lmp-sek.
Ő szerintük nem baj ha füvezel,nem baj ha férfivel házasodsz,nem baj ha azonos nemű fogad örökbe gyereket stb stb tehát ők a hiba a mátrixban,a vírusok :)
Miben érint az téged, ha én férfival házasodok? Nem fogok, csak kérdezem.
A kérdés tényleg hülyén hangzik, de van értelme. Sokszor lehet olyat olvasni, hogy egy fiú pár pohár után megcsókolja a másikat, a másik meg telerinyálja a webet, hogy ő élvezte a csókot, és akkor ő most meleg lett-e. Általában az említett korosztályból valók ezek a fiúk. Ezért tettem fel a kérdést, mert szerintem nincs különbség. A csók egy élvezetes dolog, bárki adja (már ha nem ápolatlan az illető). Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne így legyen. Szóval egy csók nem jelent semmit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!