Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány csókja között?

Figyelt kérdés
Én még egyiket sem próbáltam, 21 év alatti lánnyal még nem volt kapcsolatom, fiúval pláne, de szerintem nem sok különbség lehet.

2012. jún. 29. 12:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

És miből? Szerintem a csókból nem, legfeljebb ha hozzád simul, akkor a melle hiányából, de még az sem 100 százalék.

Innen jött a kérdés, az más téma, hogy csúnyán bebukott a kérdező.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én azt állítom, hogy ha valaki élvezi egy vele egynemű csókját, főleg fiatalon, az csak a csókról szól, nem jelez identitást. A csók már csak ilyen. Finom. :-)

2012. jún. 29. 13:04
 12/18 A kérdező kommentje:
10-es, ezt én sem értem.
2012. jún. 29. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:

"Az LMP óvodások gyülekezete, nem foglalkozom velük.

Viszont a homoszexualitással összemosni őket rendkívül egyszerű gondolkodásra vall."

Lehet hogy egyszerű gondolkodásra vall,de ha TÉGED 39 évesen az a gondolat foglalkoztat hogy mi a különbség a 16 éves fiú és a 16 éves lány csókja között,akkor TE SEM PANASZKODHATSZ kedves kérdező.

Az összemosás onnan jött hogy a legtöbb turbózsidó akik a médiában szerepelnek és köpködnek ránk magyarokra, homokos és mint tudjuk lmp-sek.

Ő szerintük nem baj ha füvezel,nem baj ha férfivel házasodsz,nem baj ha azonos nemű fogad örökbe gyereket stb stb tehát ők a hiba a mátrixban,a vírusok :)

2012. jún. 29. 20:08
 14/18 A kérdező kommentje:

Miben érint az téged, ha én férfival házasodok? Nem fogok, csak kérdezem.

A kérdés tényleg hülyén hangzik, de van értelme. Sokszor lehet olyat olvasni, hogy egy fiú pár pohár után megcsókolja a másikat, a másik meg telerinyálja a webet, hogy ő élvezte a csókot, és akkor ő most meleg lett-e. Általában az említett korosztályból valók ezek a fiúk. Ezért tettem fel a kérdést, mert szerintem nincs különbség. A csók egy élvezetes dolog, bárki adja (már ha nem ápolatlan az illető). Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne így legyen. Szóval egy csók nem jelent semmit szerintem.

2012. jún. 29. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
39 évesen mit is keresel barátom olyan helyen, ahol 16 éves fiúk és lányok is megfordulnak? :D
2012. jún. 30. 21:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem értem a kérdésedet. Vagy inkább te az enyémet. :-)
2012. jún. 30. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező,ugye te még a szüleiddel laksz?
2012. júl. 1. 22:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem. A feleségemmel (11 éve) és a két gyerekemmel.
2012. júl. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!