Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért nem olyanok vagytok, mint amilyennek naiv gyerekként elképzeltelek titeket?
Naiv gyerekként és tiniként azt hittem, hogy a nők csodálatos teremtmények. Komoly kapcsolatot keresnek, családot akarnak alapítani stb.
És nagyon megörültem ezeknek, mert azt gondoltam milyen jó nekem, hiszen ugyanazok az elvárásaink, céljaink.
Aztán amikor elkezdtem társat keresni kiderült hogy a nők 95%-a csak a külsőt nézi, és azt hogy mit gondolnak majd a barátnői/vadidegen emberek az utcán arról a pasiról, akivel együtt mutatkozik.
Nagyon sokáig ezért nem is találtam senkit. Aztán történtek az események, és belecsöppentem egy kapcsolatba. Ahol szerető voltam... nyílt házasságban élnek, de engem a nő több mint 1 éve hitegetett a válással, és azzal hogy közös jövőnk lehet. Persze ebből nem lett semmi, hiszen neki jó ez a helyzet. És még mindig így élnek.
Akik meg kivételesek és tényleg komoly mégis szenvedélyes kapcsolatot akarnak, azoknak már van.
Azt hiszem ez kellett ahhoz, hogy felnőjek, és megismerhessem a felnőttek keserű világát.
így búcsút inthetek annak a jövőképnek, és annak a boldog családnak, amiről gyerekként ábrándoztam.
Egy 24 éves fiú, aki jobban szeretne inkább örökre gyerek maradni...
a férfiként való viselkedést kezdhetnéd azzal, hogy nem sajnáltatod itt magadat, és te sem sajnálod magad a sanyarú sorsod miatt. aztán folytathatnád ott, hogy felkelsz és elmész ismerkedni.
de ha nagyobb lépésekben akarsz haladni, akkor esetleg nem általánosítasz, és felfogod, hogy a pasik sem éppen szentek, valamint hogy ha túl sok nő utasít vissza, akkor valszeg nem a sok nőben van a hiba, hanem benned is.
kezdésnek ennyi elég lenne.
A hiba az ön készülékében lesz. Idéznék egy verset:
Hát láss olyannak, amilyen valóban
vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed
csak a részt látta bennem, és a jóban,
mely részem, ismerni vélt engemet.
Álmoddal mértél; én az álmodónak
mit mondhatok? Ne légy a börtönöm!
Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,
amiért álmaidhoz nincs közöm.
(Szabédi László: Álmoddal mértél)
Hangsúlyoznám a lényeget még egyszer:
Csalódtál, de ne tarts engem csalónak,
amiért álmaidhoz nincs közöm.
Az, hogy te mit gondolsz, mit akarsz, kiről mit képzelsz, a te személyes problémád. Az élet kemény...
De minden területére igaz, nem csak a nőkre, hogy ez van, ezt kell szeretni, nem sírni kell, hanem a lehetőségekhez képest kihozni a maximumot.
A felnőttek így csinálják, a gyerekek nyafognak, mint te. Nem nőttél még fel - ne csodálkozz, ha nem vesznek komolyan.
Senki nem kényszerített, hogy szerető legyél, magad vállaltad. Ha neked nem lett volna jó, pár hét után leléptél volna. Ha nem volt jó és maradtál, a te bajod, nem a nő hibája. A te döntésed volt. A felnőttek abban különböznek a gyereketől, hogy döntéseket hoznak és viselik a döntéseik következményét és vállalják érte a felelősséget. A kapcsolatokat az embereket építik, nem "belecsöppennek" akaratukon kívül.
Ezenken gondolkozz el.
Te se vagy jobb, aki képes szerető lenni. :D Szóval csak ne szidd a nőket...
24 éves vagy ember, ez már kész röhej, amit itt levágtok, de egészségedre.
Legyél meleg, probléma megoldva, mert ugye ti tökéletesek vagytok, családra vágyik az összes férfi, házasságra, gyerekekre, perszeeee, aztán a terhes/kisgyerekes feleséget meg a többség ott hagyja csipp-csupp okok miatt.
Azt nem értem, hogy miért gondolják a pasik azt, hogy majd egy normálisan gondolkodó, normális nőnek pont ők kellenek? Ezt úgy állítjátok be (a sok rinyáló), mintha a nőben lenne a hiba. Az meg sem fordul a fejetekben, hogy az akinek van lehetősége válogatni, az igen is fog. (és itt nem külső tulajdonságokra gondolok, mivel a normális nő nem csak az alapján dönt) És így a legjobbat kell adnod, mutatnod. Az a szöveg amit ide levágtál önsajnáltatás céljából nagyon szánalmas. Bocs, hogy ezt mondom, de ebben egy cseppnyi férfiasságot sem látok.
A külső igenis fontos, mivel azzal ítéled meg elsősorban az embert. Ne mondd nekem azt, hogy te tudnál szeretkezni egy fogatlan, ápolatlan, büdös nővel, akinek az arca is el van deformálódva. Szóval ilyen szempontból fontos, mert ha az alap igényesség nincs meg, akkor az bármilyen jó ember is lehet akár.
Szóval lehet ítélkezni, siránkozni, de nem hinném, hogy mindig mindenben csak a másik a hibás. Inkább magadban is keresni kéne a hibát, egy kis önismereti training nem árt.
28/n
történt egy kis félreértés: voltak előtte is kapcsolataim. csak mind komolytalan és rövid.
tehát nem arról van szó, hogy azért hibáztatom a nőket, mert nincs barátnőm.
azért írtam azt, amit mert nem találok olyan nőt akivel tudnék hossz távon tervezni.
következő hónapban leszek 25. pár éve még úgy terveztem, hogy 25 évesen már a nagy Ő-vel leszek együtt. hát ahogy látom ez most késni fog.
nincs nagy Ő. gyere ki az álomvilágból, és vedd észre, hogy az élet a kegyetlen, nem a nők.
mellesleg egy önsajnáló, összetört, nyafogó pasi senkinek nem kell.
Tudod az az igazság, hogy nem véletlen nem találod a nagy Ő-t, akivel komoly kapcsolatban lehetsz... Hiszen olyan helyen kerested (férjes asszony), ahol teljesen egyértelmű volt számodra, hogy nem komoly a dolog, és mégis benne voltál.
MIért vajon? Nem foglak analizálgatni, mert nem ismerlek, de gondolkozz el ezen...
És valóban nem vagy egy olyan férfi, akire bárki fel tudna nézni a jelleme miatt, alapból itt van ez az önsajnáltatás , meg ez, hogy beveszed ezt a kamu dumát, hogy majd a férjes asszony elhagyja a férjét, tinik szoktak ilyesmiben hinni.
Egyébként leírnád kérlek, hogy mit teszel azért, hogy megtaláld életed társát? Merrefelé szoktál eljárni? Milyen hobbid van? Hogy viselkedsz, ha látsz egy lányt, aki tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!