Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt az alábbi 2 versemről? [lent]
Nos mind a 2 vers egy bizonyos lányhoz íródott, akit nagyon, de nagyon szeretek.... imádom.. A helyzetet nem fejtem ki, a lényeget ki lehet szedni a versekből szerintem.. Az első verset régebben írtam, a másodikat nemrég..
Íme:
Vihar után
Elült a vihar,
A tájon csend honol..
Egyben menyország,
S ugyanakkor pokol..
Hajótörött vagyok
Az érzelmek vad tengerén,
Hánykolódok egyedül..
Egyedül csak én..
"Legyünk csak barátok.."
Jó, én benne vagyok:)
Barátok..Barátok..!
De én SZERELMES vagyok!
A barátság az jó..
A barát a legjobb dolog..
Ha bajod, gondod van
Neki elmondhatod.
De óó a szerelem..
A Szerelem.. Más dolog..
Mikor az agyad
Csak körülötte forog..
Mikor bokorrol, ágrol,
Fűröl, és fárol
Ő jut az eszedbe..
csak Ő.. Bárhol..
Mikor minden út,
Csakis hozzá vezet..
Mikor ezerszer suttogod el
Az áldott nevet..
De.. Mi csak Barátok
"Csak" Barátok vagyunk..
Semmi bajom vele,
Hiszen jol megvagyunk..
De az az érzés,
Az az égető tűz..
Lassan elemészt,
S mindíg Hozzád űz..
Elült a vihar..
A tájon csend honol..
Egyben menyország,
S ugyanakkor pokol..
--------------------------------------------
Nélküled...
Keresem a helyem
Ebben a nagyvilágban
Céltalan bolyongok,
Szükségben,hiányban.
Lelkem vérzik..
Mély seb tátong rajta.
Lelkem ordít kínjában,
De senki meg nem hallja.
Hiába bármit is teszek
Dühöngök, sírok...
Nélküled nem élhetek..
Vagy inkább nem bírok..
Emlékezz, azt mondtad,
"A barátságot félted"
De nézd meg mi lett belőle..!
Semmi..SEMMI! Érted?
Hol rontottam el?
Mit csináltam rosszul?
Mi volt az a hiba,
Mit a sors most megbosszul...(?)
Hányszor mondjam el?
Hányszor, hogy szenvedek..
Hányszor vessem papírra,
Hogy nélküled nem élhetek?
Megkérnék mindenkit, hogy a verset ne lopja, vagy ha már fel akarja használni, használja, csak mondja meg hogy nem ú írta.. ennyit kérek..
Tehát a véleményeket várnám a versekkel kapcsolatban, jót rosszat egyaránt.. köszi..:)
Szia!
Nagyon szeretem a verseket és sűrűn is olvasgatok, főleg ehhez hasonlóakat. Sokszor sokkal mélyebb érzelmeket lehet bennük találni, mint a „nagy költők” műveiben.
Jól esett belelátni egy fiú lelkébe. Sosem tudtam, hogy egy fiúban is ilyen érzelmek tombolnak.
Nagyon tetszenek a verseid, csak így tovább!
17/L
20:52-es vagyok megint…
igazából azért tetszik nagyon, mert úgy tűnik, hogy nem egy éveken át finomítgatott, tökéletes vers megalkotása volt a cél. Olvastam már verset, amit szakításra írtak… a később született lett a kedvenc abban az esetben is (mint most is). A második versedet gyönyörűnek tartom, talán abban már nem a keserűség, hanem a hiány a fő motívum.
Nagyon tetszett benne, hogy egy mindennapi, mégis különleges helyzetet ábrázol, és átjön belőle minden, ami akkor nyomasztott, akkor fájt, érezni lehet rajta a zaklatottságot és a kétségbeesést, és mindezt teljesen érthető nyelven fogalmaztad meg.
Sajnálom a kettőtök közt kialakuló helyzetet, és bár tudom, hogy nem vigasztal, mert ilyenkor fáj az ember szíve… de minden rendbe fog jönni, és elcsitul minden vihar, begyógyul a szíveden a seb. Talán így volt megírva a kettőtök sorsa…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!