Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ha egy lányon tetoválások vannak? Mit árul el ez számotokra a lányról? Inkább taszít, vagy inkább vonz?
Rosszul vagyok tőle, kb úgy vagyok vele mint az első, hogy feltűnési viszketekség meg lázadás meg majd ettől leszek eredeti meg szeretethiány meg nem tudok magammal mit kezdeni.
A ribancrendszám az meg totál az alja.
Lányként igencsak nagy méretű tetoválásokkal rendelkezem, miközben most csinálom a második diplomámat. Nem leszek a tetoválásoktól buta ember.
Általában megtalálják a párok egymásokat. Én extrém ízlésű vagyok mindenben, csakis olyan hobbijaim vannak amiket nőktől ritkán látnak az emberek, mellette mégis igen nőies a kinézetem. Ilyen vad és extrém életstílussal nem olyan férfi lesz életem párja aki bezárja magát a tetkómentes világba, egyszerűen nem lehetünk egy hullámhosszon belsőre egy ilyen emberrel. Hozzám a szintén extrém világú férfi illik, akinek nagy eséllyel pont hogy tetszeni fognak a tetoválásaim.
Szóval akinek nem tetszik ne aggódjon, nem valószínű hogy olyan nőt talál aki mindenben tökéletes csaképp agyon van varrva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!