Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok?
Azt vettem észre, hogy a szerelemnek, lángolásnak kellenek a különbségek. Túlságosan egyformák akkor unalmas, nem tudnak újat adni egymásnak. Lehet, hogy olyat ad a másik ami nem tetszik, de pont ezért vonz, mert különleges, szeretnék megismerni a gondolatait, neki miért jó úgy. Persze csak annyi különbség tesz jót amit még el tudunk fogadni később is.
Aki sokban különbözik, mint az átlag azokat senki sem szereti, mégis vonzza a többieket, hogy megértsék. Talán azért cikizik az ilyeneket, hogy kicsikarjanak a másikból valami olyat amit el tudnak fogadni.
Szerintem egyetlen szerelme elsősorban mindenkinek saját maga kellene, hogy legyen. Szerelem csak egy eszköz arra, hogy megismerjünk másokat, elfogadjuk a legképtelenebb dolgokat is, elmosódjanak a különbségek és kialakuljon valamilyen egység. Így kellene magasabb szintre emelkednie az embereknek.
írj egy könyvet... mert nagyon hosszan tudsz beszélni a semmiről :D
Egyébként én a harmóniát keresem, nem a különbségeket. Mindenki a "másik felét" akarja megtalálni, nem? Max annyi, hogy keresi a másikban azt, amilyen ő nem mer lenni, pedig szeretne. De nem az ellentétét.... ez baromság.
Aki rendbe van magával, az egyszerűen magához illőt keres.
A szerelem pedig max az őrületre "eszköz" a gyerekcsináláson kívül. Legalábbis én csak tönkremenni láttam benne embereket, fejlődni soha. Max rutinosabban élik túl ezt az érzést.
Másképp képzelem el a magasabb szintre emelkedést.
Pedig mindig azzal szekálnak, hogy keveset beszélek. :D
Am, szerintem inkább kiegészítik egymást az ellentétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!