Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benedek98 kérdése:
Mit gondoltok erről lányok?
Figyelt kérdés
Nem múlik el úgy nap
Hogy ne gondoljak rád
Mindig te jársz a fejembe
meg az hogy 1szer te meg én
sétálunk kéz a kézbe
2012. jún. 20. 10:42
3/11 anonim válasza:
Hol a rííím?! Így kell ezt csinálni:
Nem múlik el úgy nap,
Hogy ne gondolnék Rád,
B*zi az, és nem pap,
Ki nem nyalná p*nád.
Gyere kislány bokorba,
Elintézlek itt, most!
Nem leszek én goromba,
Csak kényeztesd a lompost!
5/11 anonim válasza:
Sablonos, nincs benne rím és nyálas is kissé. Ha verset írsz, akkor ne írj már ilyeneket, hogy "1szer", meg "fejembe"! Igaz, férfi vagyok, de szerintem ez gyenge; ha verset szeretnél írni, akkor olvass kicsit. Fejleszd a szókincsed, legyen ritmikája és rímeljenek a sorok, illetve ezek közül LEGALÁBB az egyik legyen meg.
7/11 anonim válasza:
Mindig te jársz a fejemBE XDXDXD
8/11 anonim válasza:
legalább nyelvtanilag lenne helyes :D amúgy sablonos :D
18L
9/11 anonim válasza:
olyan semmilyen :/ nem genyózásból akarom mondani, de se a szóhasználat, se a ritmika, semmi nincs meg benne.. olyan semmilyen érzést keltő :/ próbálkozz még, én is írtam verset már a barátnőmnek, és amit odaadtam neki, nem az első változat volt. Erről nekem úgy tűnik, hogy igencsak az első változat ^^ valóban olvass valamit.. Olvass Ady-t, tőle is Léda verseket például
10/11 anonim válasza:
Jó tanács! Ne akarj a mai lányoknak romantikázni, nem nyerő. Dugd meg keményen őket, az kell nekik. Mióta rossz fiúsan tolom sokkal sikeresebb vagyok, mint amikor még kisfiúként azt hittem a lányoknak rendes,kedves, érzelmes fiúk kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!