Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benedek98 kérdése:

Mit gondoltok erről lányok?

Figyelt kérdés

Nem múlik el úgy nap

Hogy ne gondoljak rád

Mindig te jársz a fejembe

meg az hogy 1szer te meg én

sétálunk kéz a kézbe

2012. jún. 20. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
azt hogy szerelmes
2012. jún. 20. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
szerelem..<3
2012. jún. 20. 10:44
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Hol a rííím?! Így kell ezt csinálni:

Nem múlik el úgy nap,

Hogy ne gondolnék Rád,

B*zi az, és nem pap,

Ki nem nyalná p*nád.

Gyere kislány bokorba,

Elintézlek itt, most!

Nem leszek én goromba,

Csak kényeztesd a lompost!

2012. jún. 20. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
romantikus
2012. jún. 20. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Sablonos, nincs benne rím és nyálas is kissé. Ha verset írsz, akkor ne írj már ilyeneket, hogy "1szer", meg "fejembe"! Igaz, férfi vagyok, de szerintem ez gyenge; ha verset szeretnél írni, akkor olvass kicsit. Fejleszd a szókincsed, legyen ritmikája és rímeljenek a sorok, illetve ezek közül LEGALÁBB az egyik legyen meg.
2012. jún. 20. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
sablonos,unalmas,nem egyéni.
2012. jún. 20. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Mindig te jársz a fejemBE XDXDXD
2012. jún. 20. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

legalább nyelvtanilag lenne helyes :D amúgy sablonos :D

18L

2012. jún. 20. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
olyan semmilyen :/ nem genyózásból akarom mondani, de se a szóhasználat, se a ritmika, semmi nincs meg benne.. olyan semmilyen érzést keltő :/ próbálkozz még, én is írtam verset már a barátnőmnek, és amit odaadtam neki, nem az első változat volt. Erről nekem úgy tűnik, hogy igencsak az első változat ^^ valóban olvass valamit.. Olvass Ady-t, tőle is Léda verseket például
2012. jún. 20. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó tanács! Ne akarj a mai lányoknak romantikázni, nem nyerő. Dugd meg keményen őket, az kell nekik. Mióta rossz fiúsan tolom sokkal sikeresebb vagyok, mint amikor még kisfiúként azt hittem a lányoknak rendes,kedves, érzelmes fiúk kellenek.
2012. jún. 21. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!