Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be, ha egy srácon flip-flop papucs van?
Önpozicionálás. Ha valaki azzal épít imázst, hogy hülyét csinál magából, akkor annak kalkulálnia kell azzal, hogy a környezete eszerint fogja őt kezelni.
Mindent a maga helyén és a maga idejében. Ahogy egy öreg professzor szokta mondani, hogy a rántotta a tányéron étel, a nyakkendőn piszok. Ez érvényes az öltözködésre is. A strandpapucs strandra való, beleértve a flipflopot, vagy egy tengerparti sétához vagy egy közös zuhanyzó használata esetén, hogy ne gombázódjunk. De utcára, főképp hivatalos alkalmakra felejtős.
Engem a múltkor leszóltak Siófokon,hogy papucsban vagyok.
Délután lementünk fürdeni,este meg buli.Trikóban voltam,meg egy farmer rövidnadrágban és leszólt pár csaj akikhez hozzácsapódtunk,hogy tróger vagyok.Bőr Tommy Hilfiger papucsban voltam,nem is valami piacosban vagy ilyesmi...
Egyébként én sokszor vagyok abba,mert nem fogok nyáron cipőben keveregni az 50 fokban.Na meg az szerintem elég gagyi,amikor valaki trikóban van és felvesz egy cipőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!